Teşekkür ederim cevapladığın için deneyeceğimben çok kez root atım ama hepsi pc den pc den nasıl root diyosan zaten belirli programalr var başta odin indiriyoz ve root atma için gerekli doslaraı indirip dowland moda alıp önce twap yükleyip gerekli programalrı ise sd kart dan yada üsb twp den memory kısmından seçip kuruyoruz ki ben çok kez root atma işlem iyaptın android 10 dan 4.4.4 e kadar hepsinde denemişimdir yapamıyorsan şu şekilde yaz yotube telefon markası tam olarak ören ayarlara gir telefon hakkında orda telefonun modeli olur mesela benim j415f bunu youtube yazıyorsun şu şekilde benimkinden örnek veriyim j415f root magic yazcan o olmadı twp yazarsın magici silip
ben çok kez root atım ama hepsi pc den pc den nasıl root diyosan zaten belirli programalr var başta odin indiriyoz ve root atma için gerekli doslaraı indirip dowland moda alıp önce twap yükleyip gerekli programalrı ise sd kart dan yada üsb twp den memory kısmından seçip kuruyoruz ki ben çok kez root atma işlem iyaptın android 10 dan 4.4.4 e kadar hepsinde denemişimdir yapamıyorsan şu şekilde yaz yotube telefon markası tam olarak ören ayarlara gir telefon hakkında orda telefonun modeli olur mesela benim j415f bunu youtube yazıyorsun şu şekilde benimkinden örnek veriyim j415f root magic yazcan o olmadı twp yazarsın magici silip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?