Huawei P Smart 2019 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Görenler varsa telefon önerisi adlı bir konu açmıştım. Ne telefon alacağıma dair fikirler almıştım. Uzun süre araştırdım, arkadaşlara vs. sordum. Huawei P Smart diyenler oldu. İnceleme videoları vs. izledim. Çoğu kişi memnun, aranızda kullanan var mı? Oyun performansı nasıl? Örneğin PUBG Mobile kasıyor mu? Şarj durumu nasıl? Herhangi bir sorun var mı? Kamerası nasıl? Bu tarz sorularıma cevap arıyorum. Kullanan kişiler birazcık bahsedebilir mi? Şu anlık onu almayı düşünüyorum da kesin bir bilgi alayım. İçim rahat etsin, kullananlar umarım yardımcı olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyun için alıyorsan durumun varsa ıphone plus6 al :D ismini bile diyemıyoruz fakiriz :D
pbug fena akışkan oynanıyor

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyun için film izlemek için fotoğraf çekmek için müzik dinlemek için kısaca o fiyata o performanslı telefon şuan yok ve ben kullanıyorum
Huawei P Smart 2019
bir kaçtane videosunu izle zaten anlarsın tek sorun kesinlikle kırılmaz cam en iyisinden ve bir tanede silikon kılıf al çünkü arka tarafı çok çabuk çiziliyor kardeşim.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
oyun için film izlemek için fotoğraf çekmek için müzik dinlemek için kısaca o fiyata o performanslı telefon şuan yok ve ben kullanıyorum
Huawei P Smart 2019
bir kaçtane videosunu izle zaten anlarsın tek sorun kesinlikle kırılmaz cam en iyisinden ve bir tanede silikon kılıf al çünkü arka tarafı çok çabuk çiziliyor kardeşim.
Peki oyunlardaki performansı ne (Pubg Mobile) vs. eğer oynuyorsanız bilgiledirirmisiniz ?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum ve telefon pek ısınmıyor 6.21",6.21 İnç Ekran Boyutu 1080x2340 piksel,1080x2340 (FHD+) Pixel Ekran Çözünürlüğü yani gerçekten büyük ve ekran oranı hatırladığım kadar yüzde 90 falan hani ful ekran nerdeyse :)

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum ve telefon pek ısınmıyor 6.21",6.21 İnç Ekran Boyutu 1080x2340 piksel,1080x2340 (FHD+) Pixel Ekran Çözünürlüğü yani gerçekten büyük ve ekran oranı hatırladığım kadar yüzde 90 falan hani ful ekran nerdeyse :)
Şarj durumu nasıl peki , çabuk bitiyormu ? veya şarja takıldığında dolma süresi ne kadar , bir de kulaklığı rezalet diyorlar sanırım kulaklık kötü ?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kulaklık çok iyi değil zaten 1500 tl telefon kulaklık beklentin düşün olsun ama tabiki iş görüyor 10 tl lik kulaklık değil :)... şarj durumu gayet iyi 1 ile 1.30 saatte doluyor ve 15 20 dakikada yüzde 3 veya 4 gidiyor

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kulaklık çok iyi değil zaten 1500 tl telefon kulaklık beklentin düşün olsun ama tabiki iş görüyor 10 tl lik kulaklık değil :)... şarj durumu gayet iyi 1 ile 1.30 saatte doluyor ve 15 20 dakikada yüzde 3 veya 4 gidiyor
Şuanlık iyi gözüküyor fakat bazı olumsuz yorumlarda gördüm ben biraz daha düşüneyim :D Şuanlık alabilirim gibi 2 telefon arasında kaldım Huawei P Smart Ve xiaomi mi 8 lite arasında kaldım xiaomi mi 8 lite ' e iyi diyorlar

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sakın asla xiaomi garantisi ile asla uğraşamassın yoksa tabiki muazzam telefon ama garantisi türkiyede giderilmiyor tekrar çine gidiyor sen sen ol ondan uzak dur :) ama garantiye göndermem diyorsan ha ozaman kesinlikle al :)

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Belli bir zaman sonra kasma yaşayabilirsin arkadaşımda 4gb RAM olan aynı marka telefon var ve bazen ciddi kasmalar olabiliyor önerim 6s iPhone

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aynı telefon kullanmıyorum ama aynı işlemcili ve ekran kalitesi olarak aynı telefonla oynuyorum hd ayarlarda kasmadan oynarsın
buda karşılaştırma link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kulaklığı pek iyi değil, kısa ömürlü. Ama tam fiyat performans telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...