Huawei P Smart 2019'da şifresi unutulan uygulama kilidi nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam. Telefon Huawei P Smart 2019. Telefonda uygulamalara kilit koymak için ayarlardan uygulama kilidi seçeneğini yıllar önce etkinleştirmiştim, uygulama kilidini pin kodu olarak koydum ve güvenlik sorusunu da unuttum. Pin kodunu da sanırım unutmuşum. Sıfırlama vs. de yapamıyorum çünkü onda da yıllar önce koyduğum pin kodunu istiyor. Pin kodunu doğru giriyorum fakat yanlış diyor. Sanırım unutmuşum. Neler yapabilirim? Bu arada yanlışlıkla parmak izi seçeneğini de devre dışı bıraktım o yüzden uygulamaları parmak izi ile de açamıyorum ve sil yükle yapmama rağmen hâlâ kilitli görünüyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hard reset yapman gerekicek veya yeniden yazılım yüklemen gerekicek..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Herşeyi denediysen format atarak açarsın kanka içindeki foto vs şeyleri bilgisayar takarak kurtarabilirsin diğerini format yao kanka

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
telefonu sıfırlaman gerekiyor diye biliyorum geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Benim aklıma uygulamanın ismini apk editörden değişmek geldi onu denedim olmadı sonra dedim ki telefona 1 kullanıcı daha ekleyim zaten telefon benim değil arkadaşlar ben kullanacağım zaman bana özel olan kullanıcı hesabına geçerim annem kullanacağı zaman onun kullanıcı hesabına geçerim böylelikle hem benim kullanıcı hesabımda annemin uygulamaları vs. olmaz ve sıfırmış gibi olur ve uygulama kilidi kalkar fakat kullanıcı nereden ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz Android sütümü 12

Bu kullanıcı dediğim şeyi umarım anlamışsınızdır hani telefonlarda normalde tek kullanıcı olur ya hatta parantez içinde (Siz) yazar sonra bildirim panelinden yeni kullanıcı eklersiniz ya onu kast ediyorum şey gibi Windows virtiual box gibiydi herhalde vds gibi işte inşallah anlamışsınızdır

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
pin kodunu puk koduyla sıfırlayıp uygulama klidini kaldırabilirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
pin kodunu puk koduyla sıfırlayıp uygulama klidini kaldırabilirsin dostum
Oha ciddimisin çok sevindim de onu nereden yapacağım şifremi unuttum bastığımda güvenlik sorusu karşıma çıkıyor puk kodu VS. Hiç yok beni yönlendire bilir misin acaba?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Cihazı mecburen fabrika ayarlarına döndürmen lazım yada telefonun içinden bir şekilde o dosyaları kurtarman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bizim tanıdık bir telefoncu babamın android telefonunun şifresini kırmıştı aynısı yaşandı. İstersen yakınındaki bir telefoncuya sor pazartesi günü bende sorayım nasıl kırdığını.

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka boottan şifrenin olduğu soyayı silebiliyorsunda bilgisayar lazım yt da birsürü videosu var

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
usb bağlantısından belki oda kurtarabilirsin ama genelde format dosyalrı kurtaramazsın

Üye
2 HİZMET YILI
Evde biri biliyordur belki sor yoksa reset atman lazım

reset dene büyük ihtimal olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...