5500 ön görülüyor ama dediniz gibi 6k da bulabilir belkide daha fazla olur.hocam en az 6k olur bence vergiler falan derken
8 biraz çok deilmi hocam8 den aşşağı bekleme
Yurt dışı cıkış fiyatı 1000 euro ülkemize girişi gümrük vergiler falan 11-12 bin tl arasında google sorunu olan bir telefona bu kadar para vermek zor tahminimce
Huwai p30 pro bile 6500 tl dediğin fiyata olmazı imkansiz8 biraz çok deilmi hocam
Post automatically merged:
Okadar cok tutmaz bence. Dediniz gibi google sorunu oldu için fiyat baya düşük olur.
Pek ozel fiyat cıkaracını sanmıyorum ama 6 civarı olur diye düşünüyorum bende.6 ile 8 arası çıkar muhtemelen o fiyat aralığında genelde öyle oluyo ama huawei türkiyeye özel bi fiyat sunarsa daha düşük de alınabilir
Minimum 5K 6 7 Bulabilir.
Dünyanın en iyi kamerası sahip6k civarında olur bence bu bile fazla
bu türkiye girdiğinde P30 Fiyatı düşer diye düşünüyorum..p30 pro amazon fiyatı 6k p40 içinde 8 den aşşağı olmayacağını düşünüyorum
bana göre telefona 2 kdan fazla verilmez 6 k na verecegime 5k daha koyar arabanın modelini değiştiririm satıpDünyanın en iyi kamerası sahipİphone oldunu düşünseni 20k en az
![]()
Hahahaha . Kendine göre haklısınbana göre telefona 2 kdan fazla verilmez 6 k na verecegime 5k daha koyar arabanın modelini değiştiririm satıp