yeni işletim sistemi olan Project Z'nin arayüz fotoğrafı nesini anlamadın ?görsellerden bi halt çıkaramadım
açıkcası çöp benceyeni işletim sistemi olan Project Z'nin arayüz fotoğrafı nesini anlamadın ?
Zamanında yine aynı çinli bi marka olan ZTE firmasıyla aynı diyalog bundan 5 6 sene önce yaşandı ve ZTE en sonunda ABD'ye 1 milyon gibi bir para ödediğini bi gazete'de okumuştum. Bunlar da belki öyle olabilir.Ben ce 3 ay sonra anlaşacaklar ve bu süre zarfı içinde huwai kullanan ve bir an önce ucuza satan arkadaşlar zarar edecekler o yüzden huwai hissesi alınabilryada huwai nin en son çıkardığı cep telefonlarını ucuza alınabilir
krizi fırsata çevirmiş oluruz.Anlaşamazlarsa bizde ucuza telefon alırsak en kötü profesyonel kamera almış oluruz
![]()
Ama başarırlarsa güzel bir şeye imza atacaklar.Olmayacak Bir Hayal Peşinde Koşuyor Adamlar Tmm Androıd Aık Kaynaklı Bir sistem Ama kaynak kodlarını ne kadar değişirebilirsinki ? Bu İşte Google da Çok zarar Görüyor Sonuçta Huawei Çok Önemli Bir Marka Androıd Populerliğini sarsacak Bir Yaptırım uyguluyorlar En kısa zamanda Bu saçma işin çözüme ulaşması lazım
Valla orasını bilemicem ama adamlar istikrarlı bir şekilde devam ediyor bakalım sonu nasıl olacak. Merakla bekliyoruzaçıkcası çöp bence