vallaha helal olsun 2 günde projeyi bitirip ellerine verdiIleri görüşlülük önemli tabii
çin malı sonuçta elimizde patlar!Yeni gelecek işletim sistemi ne kadar güvenilir olur tartışılır bir konu ?
alırsın reizhemen alıyorum
Sorun Çin malı olmasında değil, sorun yeni bir işletim sistemi olmasında makaleyi başka bir yerden de okudum ve makale yazarı ile aynı fikirdeyiz işletim sistemi henüz son kullanıcı için uygun bir hal de mi ?çin malı sonuçta elimizde patlar
Post automatically merged:
alırsın reiz
işletim sistemi öyle 2 günde yapıp verdikleri şaka bu proje üzerinde yıllarca çalışıyorlarmış sürekli geliştirmişler bu zamanı düşünerekten yani sıkıntı olucağını sanmıyorum sadece uygulama kısıtlı olur şuanlık oda aşılır şeylerSorun Çin malı olmasında değil, sorun yeni bir işletim sistemi olmasında makaleyi başka bir yerden de okudum ve makale yazarı ile aynı fikirdeyiz işletim sistemi henüz son kullanıcı için uygun bir hal de mi ?
saol bizi bilgilendirdiğin içinAmerikan malı güvenlide çin malımı güvenli degil ne adamsınız biraz ufkunuz geniş olsun çin malı dince çinlilerden kaliteli mal üreten yokmu ki huavei kendini benimsetmiş kanımca ki pazar payının o kadarını ele geçirmiş
yakında görürsün o zaman çini hiç o kadar hafife alma 2 günde işletim sistemi yapacak donanıma sahipleröyle birşey yok. tamamen satışları durmaması için ortaya atılmış bir yalan. neymiş 2012den beridir gelıştiriyorlarmış. yersen
huawei in yeni çıkarıcağı telefonlarda olmayacak mesela mate 30 çıkınca olmayacak ama eskilerinde olacakŞimdi yaptırım uygulandığı için yeni Android güncellemeleri olmayacak değil mi?
ZTE'yi yasaklanamasından sonra 2012 yılından beri bu işletim sistemi üzerine geliştirmeler yaptıklarını açıkladı HUAWEİ şirketinin CEO'su Android'in geri çekilmesi onların " Project Z " yi tanıtmalarına yardımcı olacaklarını da dile getirdi. Ancak bu işletim sistemi henüz son kullanıcıya göre fazla eksiği olduğundan dolayı işletim sistemini 2020 senesinde piyasaya süreceğini duyurdu.vallaha helal olsun 2 günde projeyi bitirip ellerine verdi
2020ye şirket zarar eder baya eder hemde o kadar uzun sürmezZTE'yi yasaklanamasından sonra 2012 yılından beri bu işletim sistemi üzerine geliştirmeler yaptıklarını açıkladı HUAWEİ şirketinin CEO'su Android'in geri çekilmesi onların " Project Z " yi tanıtmalarına yardımcı olacaklarını da dile getirdi. Ancak bu işletim sistemi henüz son kullanıcıya göre fazla eksiği olduğundan dolayı işletim sistemini 2020 senesinde piyasaya süreceğini duyurdu.
İyi Forumlar...
Ama henüz son kullanıcıya uygun bişi hazırlamamışken müşterinin markadan soğumasını mı tercih ederdin yoksa elinden geldiğince zararını minimize etmeyi mi ?2020ye şirket zarar eder baya eder hemde o kadar uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?