28 Mar 2026 #1 faslıhoca F Üye Katılım 14 Tem 2024 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 22 1 HİZMET YILI merhabalar şuan legendsense almayı düşünüyorum gözden çıkarabileceğim bir hesapla 1 günlük eğlenmek için ban yersem daha önce bu bilgisayardan girilen tüm hesaplar mı ban yer yoksa sadece o an kullandığım hesap mı teşekkürler
merhabalar şuan legendsense almayı düşünüyorum gözden çıkarabileceğim bir hesapla 1 günlük eğlenmek için ban yersem daha önce bu bilgisayardan girilen tüm hesaplar mı ban yer yoksa sadece o an kullandığım hesap mı teşekkürler
28 Mar 2026 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Hepsi ban yer de hocam rat barındıran bir script'i neden almak istiyorsunuz merakımı cezbetti.
29 Mar 2026 #3 RoseSoftware R Üye Katılım 21 Ağu 2025 Mesajlar 27 Tepki puanı 4 Sosyal Oynadığın hesap yiyor sadece birde hwid ban yedikten sonra tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer
Oynadığın hesap yiyor sadece birde hwid ban yedikten sonra tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer
29 Mar 2026 #4 Enes Koğu E Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 23 4 HİZMET YILI RoseSoftware' Alıntı: Oynadığın hesap yiyor sadece birde hwid ban yedikten sonra tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer Genişletmek için tıklayın ... yok ban yersen kaldırmadan oyuna girmeye çalıştın bütün hesaplar ban yer
RoseSoftware' Alıntı: Oynadığın hesap yiyor sadece birde hwid ban yedikten sonra tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer Genişletmek için tıklayın ... yok ban yersen kaldırmadan oyuna girmeye çalıştın bütün hesaplar ban yer
29 Mar 2026 #5 zhiclerx Z Onaylı Üye Katılım 29 Mar 2026 Mesajlar 49 Tepki puanı 4 Yaş 26 sadece ban yediğin oyundan dolayı oyundan oluyor ama başka oyunlarda etkilenebiliyor diye biliyorum
30 Mar 2026 #6 RoseSoftware R Üye Katılım 21 Ağu 2025 Mesajlar 27 Tepki puanı 4 Sosyal Enes Koğu' Alıntı: yok ban yersen kaldırmadan oyuna girmeye çalıştın bütün hesaplar ban yer Genişletmek için tıklayın ... ''tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer'' aynı şeyi yazmışım kardeşim
Enes Koğu' Alıntı: yok ban yersen kaldırmadan oyuna girmeye çalıştın bütün hesaplar ban yer Genişletmek için tıklayın ... ''tekrardan başka hesapla girmeye çalışırsan oda yer'' aynı şeyi yazmışım kardeşim