Forumdaki Valorant Hilesi Ban Atıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
valo private ilk çıktığı zamanlar kesinlikle undetected bir şekilde kullanabiliyorduk fakat son zamanlarda hileyle max 3 gün gidiyor o da şansına bağlı yani şuan bu hile ban yedirtiyor istediğin kadar legit oyna genede yersin ve yedirtmiyor diyen arkadaşların aktif kullanmadığına eminim çoğu boş sallamış

Üye
2 HİZMET YILI
I hope not i have not try the new cheat but it get updated so you still have 50% to

valo private ilk çıktığı zamanlar kesinlikle undetected bir şekilde kullanabiliyorduk fakat son zamanlarda hileyle max 3 gün gidiyor o da şansına bağlı yani şuan bu hile ban yedirtiyor istediğin kadar legit oyna genede yersin ve yedirtmiyor diyen arkadaşların aktif kullanmadığına eminim çoğu boş sallamış
kanka eğer ban yersem ne tür yiyorum peki direkt oyuna kalıcı yasakmı yoksa hesabımı kalıcı banlıyolar

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sitedeki hileler ban yedirmez. Kullanım şekline bağlı olarak oyun atabilir. Valorant'ın AC sistemi güçlü o yüzden Private veya radar her an detect olabilir. O yüzden garanti hile kullanmanı öneririm.

kanka eğer ban yersem ne tür yiyorum peki direkt oyuna kalıcı yasakmı yoksa hesabımı kalıcı banlıyolar
Ban yersen eğerki direk hwid dediğimiz ban türü yani bilgisayar parçalarına attığı ban şeklidir. (HDD/SSD , anakart , vs.) gibi donanımlara atar. Bunların seri numaraları vardır sen bu numaraları Spoofer dediğimiz programla değiştirip oyuna tekrar girebiliyorsun.

Sitedeki hileler ban yedirmez. Kullanım şekline bağlı olarak oyun atabilir. Valorant'ın AC sistemi güçlü o yüzden Private veya radar her an detect olabilir. O yüzden garanti hile kullanmanı öneririm.

Ban yersen eğerki direk hwid dediğimiz ban türü yani bilgisayar parçalarına attığı ban şeklidir. (HDD/SSD , anakart , vs.) gibi donanımlara atar. Bunların seri numaraları vardır sen bu numaraları Spoofer dediğimiz programla değiştirip oyuna tekrar girebiliyorsun.
Ekstra olarak bu spoofer programlarını satan kişiler var. Hepsine güven olmaz 300-400 TL ödeyip sınırsız spoofer diye alıyorsun 2-3 gün sonra tekrar ban yiyebiliyorsun o yüzden güvenilir kişilerden almanı öneririm.

Üye
2 HİZMET YILI

Ekstra olarak bu spoofer programlarını satan kişiler var. Hepsine güven olmaz 300-400 TL ödeyip sınırsız spoofer diye alıyorsun 2-3 gün sonra tekrar ban yiyebiliyorsun o yüzden güvenilir kişilerden almanı öneririm.
spooferlara güvenebilr miyiz peki ücretleri ne kadar oluyor pcye zararı vs olurmu

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ban atan oldumu arkadaşlar oyundan ban yıyıen bu hıleden yazabilirmi birisi

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
spooferlara güvenebilr miyiz peki ücretleri ne kadar oluyor pcye zararı vs olurmu
Dediğim gibi güvenilir kişilerden alman gerek. Bunun içinde biraz araştırma yapmalısın bu forumdaki konulara bakabilirsin. Ücretleri kalitesine göre değişir. Serbest piyasa sonuçta. PC'ye zararı olur mu? konusunda pek birşey diyemem ama olmaz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam legit bi sekilde oynarsanız hicbisey olmaz

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
valo 3.parti yazılım yüzünden ban yiyenlere asla kıyak gecmez HWID yani bilgisayar banı yiyorsun ayrıca hesabında ban yiyor ve sen bu ban süresince yeni hesap açıp oyuna girersen açtıgın hesapta ban yiyor. zaten oyunda mevcut bir hesaba girersen mevcut olan hesap istersen full+full olsun o hesapta ban yiyor senin hwid banın yüzünden

Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reis hesab banı yedim antrenman modunda entere basıp oyundan attı diğer günde ban yedim deneme burakilere inanma mesaj atmak için boş yazıyorlar bilgine

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1 maçta yiyende var ki 1 maçta yiyen asla belli etmedim 1 maçta nasıl incelemeye düşeyim diyor 100 maç atıp yemiyende var garip yanii

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Atmıyor kardeşim rage ayarlarda atıyor sadece ayarları kısık bişey olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yok hocam sorunsuz uzun süredir legit oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...