HWID Ban Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
HWID ban yediğim bir loaderı farklı bi bilgisiyarda kullanmak istiyorum. Fakat aynı internete bağlı olduğum için tekrar ban yermiyim acaba dedim. Türktelekom kullanıyorum internetime hwid ban atabilirler mi ? veya bu hwid ban atıldıysa kaldırmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

bump

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bilgisiyar donanımına ban atıyolar kardeşim psuna kadar atıyolar ban bildiğim kadarıyla... fakat modeme veya internet sağlayacına atmıyorlar

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
loader derken hile loaderi mi ?

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Malzeme engellenemez Yoksa indirme işleminin başarısız olduğunu mu kastediyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
loader derken hile loaderi mi ?
evet

Malzeme engellenemez Yoksa indirme işleminin başarısız olduğunu mu kastediyorsunuz?
ne dediğinizi anlayamadım, bahsettiğim loader hile loaderi hileden hwid ban yedim. farklı bir bilgisiyardan aynı wifi üzerinden başka bir hile hesabı ile hileyi açmaya çalışırsam problem olur mu ? ben bunu merak ettim ekrankartı, anakart gibi şeylere ban attıklarından eminim fakat wifi ban için bilmiyorum forumdan bir kişi wifi ve modeme ban atamazlar yazdı. sizin fikriniz nedir?

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Aynı internete bağlı olunca ban yemiyor diye hatırlıyorum banı sisteme atıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
donanımına ban atıyolar modeme veya internet sağlayacına atmıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bazen olabiliyor bu da önğne geçmek için modem arayüzünden modemini sıfırlayablirsn

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
modemi sıfırla ip statik ise müşteri hizmetlerini arayıp ip değiş sorun çözülür

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ip adrese ban atabilirler fakat her cihazın ip adresi farklıdır. bu yüzden rahatlıkla başka cihazdan girebilirsiniz fakat eğer icim rahat olsun diyosanız modemi yeniden başlatıp deneyin ek olarak ip adrese ban attılar ise eğer 2. olarak ban yemezsin kökten uygulamaya ip banlı olduğun için bağlanmayı reddeder. saygılar dilerim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
modeme reset atman yeterli olacaktır (aynı lan kablosunu kullanacaksan mac değişmen de gerekir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...