HWID ban yediğim bir loaderı farklı bi bilgisiyarda kullanmak istiyorum. Fakat aynı internete bağlı olduğum için tekrar ban yermiyim acaba dedim. Türktelekom kullanıyorum internetime hwid ban atabilirler mi ? veya bu hwid ban atıldıysa kaldırmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
ne dediğinizi anlayamadım, bahsettiğim loader hile loaderi hileden hwid ban yedim. farklı bir bilgisiyardan aynı wifi üzerinden başka bir hile hesabı ile hileyi açmaya çalışırsam problem olur mu ? ben bunu merak ettim ekrankartı, anakart gibi şeylere ban attıklarından eminim fakat wifi ban için bilmiyorum forumdan bir kişi wifi ve modeme ban atamazlar yazdı. sizin fikriniz nedir?
ip adrese ban atabilirler fakat her cihazın ip adresi farklıdır. bu yüzden rahatlıkla başka cihazdan girebilirsiniz fakat eğer icim rahat olsun diyosanız modemi yeniden başlatıp deneyin ek olarak ip adrese ban attılar ise eğer 2. olarak ban yemezsin kökten uygulamaya ip banlı olduğun için bağlanmayı reddeder. saygılar dilerim