Spoofer kullanabilirsin fakat ücretsiz bulabileceğini sanmam.
yav açmadan nasıl yiyorsun anlatabilir misin kullanmışsın işte bir şekilde kasıtlı veya kasıtsız...
mhnin adam akıllı hiçbir hilesini vanguard pcnde yüklüyse açamazsın bu bir ikincisi zararlı yazılımlardan özellikle arkaplanda çalışanlardan bir ton bende açık oluyor genelde oyun çıktığından beri betadandır oynuyorum ve ne hikmetse hiçbir şekilde yemedim üstte de dediğim gibi kasıtlı veya kasıtsız yemişsin gerçi bu oyunda hile kullanacak kadar da hileye azmazsınSatın alsan bile kimisi çalışmıyor bazı oyunlarda
Post automatically merged:
Hile açmadan ban yenilebiliyor PC de ki zararlı yazılımlardan dolayı arka planda Mh nın hılesı acıksa belkı o ban atabilir Vanguard hiç birşeye acımıyor
mhnin adam akıllı hiçbir hilesini vanguard pcnde yüklüyse açamazsın bu bir ikincisi zararlı yazılımlardan özellikle arkaplanda çalışanlardan bir ton bende açık oluyor genelde oyun çıktığından beri betadandır oynuyorum ve ne hikmetse hiçbir şekilde yemedim üstte de dediğim gibi kasıtlı veya kasıtsız yemişsin gerçi bu oyunda hile kullanacak kadar da hileye azmazsınbile bile birdaha o ssd ile giremiyiceksin bir oyunun bedeli bu olmamalı ya da 200 tl verip kallavi kalitede bir hwid changer alıcaksın en kalitelisinden ama, bu arada o hwid ssdinden hiçbir şekilde kalkmaz geçmiş olsun dostum.
Aynısını banada dediler benimde 9da kalkacak tekrar mesaj atmak işe yaradıben geçen ay destekle konuştuğumda kalkmayacak hiç demişlerdi bu ay tekrar ticket attım 03/10/2020 de kalkacağı söylendi tekrar ticket atmayı dene
muhtemelen şuan tekrar ticket atan herkesin banı kalkacaktır kimseye süresiz ban atılmadı. benim gibi 2 arkadaş daha vardı onlarda tekrar ticket atarak açtırmışAynısını banada dediler benimde 9da kalkacak tekrar mesaj atmak işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?