hwid ban icin bir yol yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
beyler valorantta hwid ban yedim de boyle program varmi sahte bilesen tanitan yani

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hwid spooferler eğer güvenli sağlayıcı bulabilirseniz parayla alabileceğiniz private yazılımlardır. İnternette bulduğunuz mac vb gibi spooferler işinizi görmeyecektir. Ek olarak Wolftü hilemizde spoofer vardır, eğer sisteminiz desteklenen sistemler içerisindeyse hileyi loadlayıp spooferi kullanıp injectörü kapatıp valoranta girip deneyebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hwid spooferler eğer güvenli sağlayıcı bulabilirseniz parayla alabileceğiniz private yazılımlardır. İnternette bulduğunuz mac vb gibi spooferler işinizi görmeyecektir. Ek olarak Wolftü hilemizde spoofer vardır, eğer sisteminiz desteklenen sistemler içerisindeyse hileyi loadlayıp spooferi kullanıp injectörü kapatıp valoranta girip deneyebilirsiniz.
tesekkur ederim bi deniyecegim adamlar gercekten yapmislar ya 2 dk hile actim ve duruma bak ;d

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
tesekkur ederim bi deniyecegim adamlar gercekten yapmislar ya 2 dk hile actim ve duruma bak ;d
Adamlar gerçekten yapmışla bir alakası yok, 2 dk hile açtım diyorsan muhtemelen internetten indirdiğin bir hileyi denedin. Bu tür anticheat'lerde öyle public hile açarsan bedelini ödersin, kilit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...