reis bi bilgim yok fakat ben bilmediğim cogu seyi youtubeden arastırarrak veya forumlarda senin gibi sorarak ogrendim bi yt yi deneyebilirsinArkadaşlar Hwıd kaldırmayı bilen arkadaşlar varsa DC den ekliyebilir mi ? DC; #8278
Hiçbirşey Bilmiyorum reis 0 bilgi Ücretini Verip Kaldırtabilceğimiz biri yokmuForumda bir çok konuda konuşuldu dostum, bir çoğunda da bizzat ben anlattım..
Amibios anakart sahibi isen amidewin ya da afudedos gibi programlar aracılığı ile anakart seri numaralarını değiştir, temiz kurulum yap (format), monitor id ve diğer regedit kayıtlarını en azından değiştirebildiğin kadarını değiştir, bios up/downgrade yap, ip+mac resetle pufff artık ban yok.
İnan söylediklerimde hiçbir zorluk yok. Eli azıcık klavye mouse tutan birisi ufacık araştırmayla hepsini rahatça halleder. Elbet ücretli yapanlar da vardır ama kim yapar bilmiyorum.Hiçbirşey Bilmiyorum reis 0 bilgi Ücretini Verip Kaldırtabilceğimiz biri yokmu
Yaramıyor Sitedeki Spoofer ReisSayfada bir çok forum var , yöntemler var sitenin kendi spoofer ınıda kullanabilirsin işine yarayabilir
Kaldıran Arkadaşlar var kankambanın kalkıcağını zannetmiyorum
Ücretli spoofer vs deneyebilirsin , isim vermek yasak olduğundan veremiyorumYaramıyor Sitedeki Spoofer Reis
Dmden verirmisin dostumÜcretli spoofer vs deneyebilirsin , isim vermek yasak olduğundan veremiyorum
Yotub dan deil de memory den arastır daha fazlâ bilen çıkıyor
bellide olmaz sen bi denebanın kalkıcağını zannetmiyorum
inta dan mıDmden verirmisin dostum
Fark etmez site dmsinden de olur
Post automatically merged:
bellide olmaz sen bi dene
inta dan mı
yine deneyebilir denemekte fayda var
bellide olmaz sen bi dene
inta dan mı
Valoranthocam hangi oyunda hwid ban yediniz ?
dc adresini atarsan spoofer atıcam virus totaldan geçirip dene istersenValorant
Olur reis DC; #8278dc adresini atarsan spoofer atıcam virus totaldan geçirip dene istersen