Hwid ban nasıl kaldırılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben valorantta durduk yere hwid ban yedim ticket attım kaç defa ancak otomatik aynı cevabı veriyorlar 7-8 tane sebeb sayıp herhangi biri olursa ban sebebidir diyorlar 3 aylık bir hwid ban yedim ancak 3 ay benim için çok fazla. Hwid ban nasıl kaldırılır valorant neye hwid atıyor bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum teşekürler şimdiden

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka valorantta 4 çeşit ban var zaten bildiğim kadarıyla. Bildiklerimi anlatayım oyunun herhangi bi bugundan faydalanmak bilerek, hile açmak ve bilerek takımını sabote etmek hwid ban sebebi.

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka valorantta 4 çeşit ban var zaten bildiğim kadarıyla. Bildiklerimi anlatayım oyunun herhangi bi bugundan faydalanmak bilerek, hile açmak ve bilerek takımını sabote etmek hwid ban sebebi.
Ben hatırladığım kadarıyla yazıyorum başka bir cracki hilemi algıladı emin değilim ama ne yapabilirim bilmiyorum hangi bileşeni banladılar ne yaptılar bilmiyorum çözüm arıyorum 10 günü geçti hala bulamadım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Depends on game i have been banned from valorant a while ago i updated my bios of my motherboard now i can play valorant again without using hwid spoofer and buying a new motherboard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...