HWİD ban request bilenler yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar. Biriyle bir sorun yaşadım sonucunda valorant için bana "bilgisayarına göndereceğim request ile tekrar hwid ban almaya başlayacaksın." diye bir cümle kurdu.
Bu mümkün müdür?
*
Aslında adam beni dolandırıyo gibi oldu ilk kodu formattan ve BIOS uptaden once girdiğim için tekrar kod istedim vermedi yükselt dedi indirim kodu verdi ben de kodla yukseltmeden aynısını beleşe aldım :D

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bende valoda ban yedım kalıcı ve hesap dahı kuramıyorum yardım edecek varsa yazsn

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
konuyla alakalı bir bilgim yok forumda mutlaka olmalı

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Öncelikle, birisinin size bir oyun veya hizmette "HWID ban" (Donanım Kimlik Banı) uygulayabilmesi için oyunun veya hizmetin sahibi veya işleten tarafından verilen yetkilere sahip olması gerekir. Normal bir oyuncu veya kişi bu tür bir yasağı uygulayamaz.

HWID ban, oyuncunun donanım bilgilerini kullanarak bir oyuncunun oyunu veya hizmeti kullanmasını engellemek için kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ancak bu tür bir banın uygulanması genellikle oyunun veya hizmetin yetkilileri tarafından yapılır ve yasadışı bir şekilde bir kişinin donanımına müdahale etmek genellikle yasa dışıdır.

Sizden gelen tehdit veya manipülasyon içeren mesajlara karşı dikkatli olmanız önemlidir. Eğer bir başkası size zarar verme veya dolandırma girişiminde bulunuyorsa, bu durumu ilgili yetkililere veya platform yöneticilerine bildirmeniz önemlidir.

Bir oyun veya hizmetle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, oyunun veya hizmetin resmi destek kanallarıyla iletişime geçmek her zaman en iyi yol olacaktır. Ayrıca, herhangi bir dolandırıcılık girişiminden korunmak için kişisel bilgilerinizi ve cihazınızın güvenliğini dikkatli bir şekilde yönetmeye dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...