- Yasaklandı
Banlı Üye
1-Bios update/downgrade yapmak
2-Biosu hallettikten sonra diskleri raid yapın yapmayı bilmeyenler Buradan yapabilir
3-sonra format atın
4- format attıktan sonra iobit unlocker indirip tpm.sys yi silin
5-ardından isteyen
6-monotone indirin ve unban yapın
7-sonra
8-Geldik mac adres değişimine mac adres için ise philipy spoofer in mac adres cahnger ini öneririm spooferi açın 6 ya basın zaten yazıyor mac adres diye
9-Önemli Not: mac adresi oyuna her girmeden önce değiştirin
10-eklemeyi unutmuşum mac trailerde silinecek programı açın unhide ye basın sonra maci değiştirin
Not: benim anakartım msi diğer anakartlarda çalışırmı bilmem başka msi anakartı olan birkaç arkadaşa da yardımcı oldum sizede yardımcı olduysam ne mutlu bana.
2-Biosu hallettikten sonra diskleri raid yapın yapmayı bilmeyenler Buradan yapabilir
3-sonra format atın
4- format attıktan sonra iobit unlocker indirip tpm.sys yi silin
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
5-ardından isteyen
Giriş Yap
monitör ıd değiştiriebilir ama bence gereksiz6-monotone indirin ve unban yapın
Giriş Yap
7-sonra
Giriş Yap
indirin ve çalıştırın8-Geldik mac adres değişimine mac adres için ise philipy spoofer in mac adres cahnger ini öneririm spooferi açın 6 ya basın zaten yazıyor mac adres diye
Giriş Yap
9-Önemli Not: mac adresi oyuna her girmeden önce değiştirin
10-eklemeyi unutmuşum mac trailerde silinecek programı açın unhide ye basın sonra maci değiştirin
Giriş Yap
Not: benim anakartım msi diğer anakartlarda çalışırmı bilmem başka msi anakartı olan birkaç arkadaşa da yardımcı oldum sizede yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Son düzenleme: