HWID ban ve hesap banım açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Normalde bu konuda katılar bro, sana iyi denk gelmiş tebrikler :D

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Darısı başımıza artık bizee bekliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o sırada 2 yıl ban yiyen ben
adına sevindim

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aynısının benzeri benim başıma gelmişti. 1den fazla hesapta ESP hile kullanıyordum. En sonunda hile dedected oldu ve banlandim. Asil ranked oynadığım immo hesabım da banlanmisti. Gidip riota banin ne zaman acilacagini sorduğumda bana bir yanlislik olduğunu ve hesap banımı kaldirdiklarini soylemistiler(hwid ban değil)

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam hedefinize ulaşmışşsınız bende 3 aylık yemiştim mecbur beklemiştim yaz boyu

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ne mutlu sana dostum bende deneyim bari

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hayirli olsunlar ben direk yedim 3. part kullanmadigim halde ama banada malesef acamayiz bir daha ticket atarsaniz otomatik olarak kapatilcak dendi ben ne yapmam lazim.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun baya uzun süre yinede

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gözünaydın kardeşim. Bu arada hesabın kuruluş tarihini hatırlayan var mı :)

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dün atmış olduğum konuda banlandığını söyledim ve destek ekibi bana gece şöyle bi dönüş yaptı"yaşadığın sorun için üzgünüz hesabına vanguard kapalı bir şekilde girilmeye çalıştığını tespit ettik... Karşılaşmış olduğun donanım ve hesap banın 01/03/2023 tarihine kadar açılacaktır..." Böyle bir dönüş yaptılar çok mutlu oldum tabikide bu attığım ilk bilet değildi attığım ilk bilete bana ban yediğimi ve açılmıyıcağnı fln yazdılar sonra bu vanguard olayını anlattığım yeni bir bilet attım orayada aynı şeyi yazdılar sonra yorum olarak ekledim resim fln paylaştım anlattım en sonunda bazı bilgiler istediler benden hesabın kuruluş tarihi kuruluş e postası fln en sonundada bu mesajı gönderdiler banlarım en geç 2 hafta sonra açılcak
hocam hesabın yeniden hayırlı olsun geri aldına sevindim

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
gözün aydın dostum iyi bir mail ile çözülebilecek ticketlar oldukça çok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba dün atmış olduğum konuda banlandığını söyledim ve destek ekibi bana gece şöyle bi dönüş yaptı"yaşadığın sorun için üzgünüz hesabına vanguard kapalı bir şekilde girilmeye çalıştığını tespit ettik... Karşılaşmış olduğun donanım ve hesap banın 01/03/2023 tarihine kadar açılacaktır..." Böyle bir dönüş yaptılar çok mutlu oldum tabikide bu attığım ilk bilet değildi attığım ilk bilete bana ban yediğimi ve açılmıyıcağnı fln yazdılar sonra bu vanguard olayını anlattığım yeni bir bilet attım orayada aynı şeyi yazdılar sonra yorum olarak ekledim resim fln paylaştım anlattım en sonunda bazı bilgiler istediler benden hesabın kuruluş tarihi kuruluş e postası fln en sonundada bu mesajı gönderdiler banlarım en geç 2 hafta sonra açılcak
mevzu ne

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valo desteğine ısrar edince gerçekten bir şeyler yapıyolar. Hayırlı olsun brom.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valla iyi şans bro.İyi eğlenceler ne diyim :D

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
mutlu olduğumu söyleyebilirim fakat ne yapmaya çalışıyordun?
hesap banının ne zaman açılacağını söylemek mümkün değil fakat sen en dedikleri gibi en geç 2 hafta sonra gir ayrıca donanım banın olduğu için valoranta girmeye çalışırsan veya spoofer yapıp başarısız olursan ban süren uzar diye biliyorum ben 4 ay yemiştim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam hesabın yeniden hayırlı olsun geri aldına sevindim
gözün aydın
Post automatically merged:

Valla iyi şans bro.İyi eğlenceler ne diyçok şanslı hemde
Post automatically merged:

mutlu olduğumu söyleyebilirim fakat ne yapmaya çalışıyordun?
hesap banının ne zaman açılacağını söylemek mümkün değil fakat sen en dedikleri gibi en geç 2 hafta sonra gir ayrıca donanım banın olduğu için valoranta girmeye çalışırsan veya spoofer yapıp başarısız olursan ban süren uzar diye biliyorum ben 4 ay yemiştim
bu mesajı nasıl tamamlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...