Seçkin Üye
Beyler hwid ban yedim ne yapabilirim? anakart işlemci ve ekran kartı idlerini değiştirmeye çalıştım hard diski de değiştirmeye çalıştım ama olmadı ne yapabilirim?
Ana kart yada ekran kartına ban atmıssı bunların ıd lerini degiştiremessinBeyler hwid ban yedim ne yapabilirim? anakart işlemci ve ekran kartı idlerini değiştirmeye çalıştım hard diski de değiştirmeye çalıştım ama olmadı ne yapabilirim?
Netteki hwid degiştiricileri kullandıysan zaten olmaz onlar bilgi çalmak amacıyla geliştirilik 20 euro hwid ler sence ücrersiz verirlermişöyle ki banı pubg değil dekaron diye bi oyunda yedim. ekran kartı - anakart - hdd - ssd - işlemci hwid değiştirdim eğer program düzgün yaptıysa ama olmadı bide format deneyeceğim bakalım.
Kardeş sen çok biliyon yaşın kaç senin sen hangi hwid spofır kullandında adama akıl veriyon parasız varmı sanıyon bilgi beceri yok lafa gelince konusuyonuz adama para verde degiştirsinTesta42 isimli arkadaş çok fazla yanlış bilgi vermiş yok bilgi çalmak yok format filanÜcretsiz hwid değiştirmeler işe ücretli programlar kullanmanı önerebilirim türk ve yabancı ücretli program satanlar var ücretsizde var.
ben modeme sıfırlasam reset demiyorum direk sıfırlasam ardından format atsam ve hdd sdd id değiştirsem düzelir mi? hwid spoofer kullanmadanFormat atarsan kalkar. Pubg Lite diğer oyunlar gibi uğraştırmıyor. Öbür türlü formatlamadan HWİD Spoofer gerekli. Piyasada da detect olmayan ve free olanı bulman zor.
Düzelirben modeme sıfırlasam reset demiyorum direk sıfırlasam ardından format atsam ve hdd sdd id değiştirsem düzelir mi? hwid spoofer kullanmadan