Süper Üye
Arkadaşlar hwid banı nasıl kaldırabilirim ? Bu konuda ayrıntılı bilgiye sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Rank için yorumlar report edilicek.
Söz konusu değildir diye bir şey yok bu parçaların kendilerine özel ID'leri oluyor ve anti cheatler veya oyunlar bu ID'lere ban atıyor ve o ID'leri değiştiren programa HWID Changer diyoruz yani HWID ban atan EAC'de olsa B.E'de olsa kaldırılıyordonanımsal banın kaldırılması söz konusu değildir , cpu-işlemci ve ekran kartına ban atıyorlar açılması için bunları değişmen gerekli , geçmiş olsun
Public bir hwid changer bilmiyorum fakat private olarak satın alabilirsin mesela Fortnite'dan hwid ban yediysen google amcaya fortnite private hwid changer buy gibi şeyler yazıp bulup satın alabilirsin ama dikkat et pc parçalarında ki ID'ler değişince parçalar garanti dışı kalıyor diye biliyorum.Arkadaşlar hwid banı nasıl kaldırabilirim ? Bu konuda ayrıntılı bilgiye sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Rank için yorumlar report edilicek.
-işlemci ve ekran kartına ban atıyorlar yani donanım larını değiştirmen gerekiyorArkadaşlar hwid banı nasıl kaldırabilirim ? Bu konuda ayrıntılı bilgiye sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Rank için yorumlar report edilicek.
bıraz arastırsanız lınc yemek zorunda kalmazsınız her parcanın bır ıd sı var ona ban atıyorlar.donanımsal banın kaldırılması söz konusu değildir , cpu-işlemci ve ekran kartına ban atıyorlar açılması için bunları değişmen gerekli , geçmiş olsun
bıraz arastırsanız lınc yemek zorunda kalmazsınız her parcanın bır ıd sı var ona ban atıyorlar.
kardesım senın sorunada gelıcek olursak pugb lıte tartısma bolumunda hwıd ban kaldırma postum var ordan bakarak yapabılırsın fakat once hangı donanım ban yedı ona bakman gerek
Parçaların ıd lerini değiştirince garanti dışı kalıyor diye biliyorum yeni bı sistemi varsa
Geforce now dan oynasin
Verdiğin bilgiler biraz doğru biraz yanlış, Hwid kalıcı olarak değiştirilemez, elin'de eprom yazıcı ve derin bir bilgin yok ise, fakat bazı programlar ile zahmetsiz bir şekil'de spoof edebilirsin. Bu arada olayın Mac adresiyle alakası yoktur.Hwid banlar için mac adresi değişimi gerekli. Donanımlarından herhangi birinin ürün kimliğine, diğer adıyla mac idsine ban atıyorlar ve her oyuna girdiğinde bu mac adresini otomatik algılayarak hesabını kapatıyorlar. Bunun da çözümü var fakat yukarıda bir arkadaşın özellikle vurguladığı gibi kalıcı çözümler olmuyor bunlar. Çünkü senin kalıcı olarak verilmiş bir mac adresin var. Bunu değiştirmek için zorlu bir zahmete girmen gerekiyor. Aslında oyun kendi serverlarında senin mac adresini yedeklemiyor, doğrudan senin bilgisayarına kurduğun klasörlerinde bu durumu kayıt altına alıyorlar. O dosyaları silmen durumunda yüksek ihtimalle sorunun çözülmüş olacaktır.
İyi forumlar dilerim.
sanal pc kullan