Onaylı Üye
çalışabilir bende çalışmıştı
Merhaba arkadaşlar
Ben hwid ban yedim valodan lenovo legion 5 pro laptop var garantili 16 ay kadar duruyor. Spoofer atamıyorum anakart id değişmesin garantiden cıkmasın diye. Woofer çalışırmı deneyen var mı?
Hocam istersen spoofer at ama garantisi var diyosun çok tavsiye etmemMerhaba arkadaşlar
Ben hwid ban yedim valodan lenovo legion 5 pro laptop var garantili 16 ay kadar duruyor. Spoofer atamıyorum anakart id değişmesin garantiden cıkmasın diye. Woofer çalışırmı deneyen var mı?
arkadaşlar iyimisiniz acaba? çocuk woofer sormuş hala anakrtın garantisi bitmesin diyorsunuz bir bilgi bilmiyorsanız yazmayın.Merhaba arkadaşlar
Wooferda anakart idlerini değiştiriyor yani sen bilirsin fakat amidewin deneyebilirsin insyde bios ise wooferda kaldırmazMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?