Onaylı Üye
Serverde hwid ban yedim ve spoofer yaparak kaldırabilirmiyim eğer oluyorsa spoofer nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
pvp serverinde yedim hileden dolayı hwid olarak spoofer metodları felan varmış sitede galiba nasıl yapabiliriz nerden bulabilirim bilemedimMetin 2 de mi yedin hwid
Bende spooof vaarr ama kaldırır mı bilmiyorum pwp sınde yemıyordum ben ıstersen paylaşım yaptım onaylansın kullanırsınpvp serverinde yedim hileden dolayı hwid olarak spoofer metodları felan varmış sitede galiba nasıl yapabiliriz nerden bulabilirim bilemedim
nerden paylaştın link atarsan sevinirimBende spooof vaarr ama kaldırır mı bilmiyorum pwp sınde yemıyordum ben ıstersen paylaşım yaptım onaylansın kullanırsın
onun içinde para veresim yok 250 300 tl den satanlar var Bulabilirsem yapıcamEvet, spoofer ile kaldırırsın ama Metin 2'ye yönelik bir spoofer bakmaya çalış.
Malesef spooferlar pahalı. Belki bios up/down taktiğiyle bir ihtimal açılır.onun içinde para veresim yok 250 300 tl den satanlar var Bulabilirsem yapıcam
Hocam valorantta ki gibi yapabilirsin format atın bios up/down amidewin/asus ise afuwin ve raid bunlarla birlikte kalkabilirServerde hwid ban yedim ve spoofer yaparak kaldırabilirmiyim eğer oluyorsa spoofer nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz