HWID banı kaldırmak için değiştirilmesi gereken parçalar neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar, Dead by Daylight (Easy Anti-Cheat) oyunun da HWID ban yemiştim bundan 1-2 ay önce. Toxic oyunculuktan, farm yapmaktan (diğer oyunulara yardım etmek gibi bir şey) ve oyunda ki bugları kullanmaktan (şimdi yazınca düşündüm'de her şeyi yapmışım). Toxic oynadığım için ve oyunda ki bugları kullandığım için hak ettim ban yemeyi ve pişmanım. Bunları tekrar tekrar yapmamın sebebi haksız yere ban yediğimi düşünüyor olmamdı ama artık haklı olduklarını anladım. Oynadığım tek oyun o olduğu için banlandığımdan beri hiç oyun oynamıyorum o sebeple tekrar oynuyabilmek için hangi parçaları değiştirmem gerek acaba? Aklımda ki değiştirmek istediğim parçalar şunlardır; SSD/HDD (2 adet yerel diskim var SSD yerel disk C olarak kullanıyorum HDD yerel disk D olarak Ikisini'de değişitreceğim) ve anakart ama aynı anakartı alacağım ama yeni olan aynısı olarak tabii ki. Parçaları değiştirmeden önce Mac adresini ve modem resetleyerek IP adresini de değiştireceğim. Tabi ki bu parçaları değişince'de değişecek Mac ve IP adresi ama olsun. Tabi ki parçaları değiştikten sonra format atacağım normal olarak ve yeni bir dijital Key kullanacağım Windows 10 için. Yani bu parçaları alıp tertemiz bir bilgisayar kuracağım. Yeni hesap ve ile e-posta tabii ki. Eğer bu parçaları değiştirirsem ve dedikleri mi yaparsam oyunu tekrar oynuyabilir miyim? Son olarak da banlandığım nick ile oynarsam bir sorun olur mu eğer dedikleri mi yapıp HWID banım kalkarsa? Şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
ben pubg lite de ban yemiştim hwid. ne yaptim ne ettim olmadı bi siteden spoofer satın aldım başlarda işe yaramıyor gibi gözüktü bana ama arkaplanda işlem yapıyormuş meğer neyse 2 gün sonra pubg ye giriş yaptım ve buradaki hileyle oynamaya devam ediyorum :D ban yesem bile spoofer habire hwid değiştiği için sorun olmuyor

Üye
5 HİZMET YILI
ben pubg lite de ban yemiştim hwid. ne yaptim ne ettim olmadı bi siteden spoofer satın aldım başlarda işe yaramıyor gibi gözüktü bana ama arkaplanda işlem yapıyormuş meğer neyse 2 gün sonra pubg ye giriş yaptım ve buradaki hileyle oynamaya devam ediyorum :D ban yesem bile spoofer habire hwid değiştiği için sorun olmuyor
Ben de bir kaç tane ücretsiz spoofer denedim fakat hiç biri işe yaramadı malesef. Bende çözümü donanım değiştirmekte buldum fakat hangilerini değişmem gerek bilmiyorum. Bütçe çok fazla olmadığı için ancak o söyledikleri mi değiştire bilirim. Eğer dedikleri mi değiştirmem HWID banı kaldırırsa değiştiricem işte ama net cevap lazım :D

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben de bir kaç tane ücretsiz spoofer denedim fakat hiç biri işe yaramadı malesef. Bende çözümü donanım değiştirmekte buldum fakat hangilerini değişmem gerek bilmiyorum. Bütçe çok fazla olmadığı için ancak o söyledikleri mi değiştire bilirim. Eğer dedikleri mi değiştirmem HWID banı kaldırırsa değiştiricem işte ama net cevap lazım :D
elinde 90 tl ye yakın para varsa sana yardımcı olabilirim. discordda geçen admin türklere indirim yapıcaz demişti benide tanıyor yardımcı olurum istersen para iadeside yapıyorlar şuan discorda katıylı 200 e yakın kullanıcıları var

Üye
5 HİZMET YILI
elinde 90 tl ye yakın para varsa sana yardımcı olabilirim. discordda geçen admin türklere indirim yapıcaz demişti benide tanıyor yardımcı olurum istersen para iadeside yapıyorlar şuan discorda katıylı 200 e yakın kullanıcıları var
Yok teşekkür ederim kalıcı çözüm lazım bana. Hem spoofer kullanmak istemiyorum. Temiz bir bilgisayar lazım bana. Ama teşekkür ederim cevabın ve teklifin için.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben yeni ssd aldim yine olmamisti yeni bilgisayar aldim cozumu boyle buldum

Üye
5 HİZMET YILI
Ben yeni ssd aldim yine olmamisti yeni bilgisayar aldim cozumu boyle buldum
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ama sanırım araştırmalarıma göre oyuna göre değişiyor o ve ben sahip olduğum 2 diski ssd ve hdd yi ve anakartı değiştireceğim belki diskleri ve anakartı değiştirmek ve konuda'ki yazdıklarımı yapmak çözer sorunu Easy Anti-Cheat korumasına sahip olan Dead by Daylight için ama söylediğim gibi kesin bi bilgi lazım ve söylediğim gibi sadece o söyledikleri mi değiştire bilirim bütçe'den dolayı. Tekrardan teşekkürler cevabın için.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum dc adresim B0T#4517 bende bir adet kendim kullandığım spoofer var donanımındaki şeylerin bilgilerini değiştiriyor tek tuşla istersen ulaş bana.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
O oyunun hangi donanıma HWID ban attığına bağlı. Hangi donanıma HWID ban atıyorsa onu değiştirmen gerekiyor.

Üye
6 HİZMET YILI
zamaninda pubg liteden yemistim beter bi sey allah kimseye HWID ban yemeyi nasip etmesin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eşin dostun harddiskini dene , harddisk değil ise işin çok zor zaten. diğerleri pahalı parçalar.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hwid diyor herkes başka çözümü yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I think you only need to swich ssd, (i'm not sure)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...