Onaylı Üye
Hile kullanmadan saçma bi şekilde ban atabiliyor bilgisiyardaki programlara vb.Abi hile kullanmadan nasıl banlandın ben o kısmı anlayamadım pek ama geçmiş olsun
3.parti yazılımlarda ban atabiliyor.Abi hile kullanmadan nasıl banlandın ben o kısmı anlayamadım pek ama geçmiş olsun
hile ile ban yemedim kardesim bi önceki açtığım konuya bakabilirsingözün aydın kardeşim saçma gelicek sana ama hileyi bırakmanı öneririm
kanka masamda 2 mouse var benim 2sinin software'i açık kalmıştı o gün macro olarak algılayıp attıgından çogu insan şüphe etti umarım bir daha yaşamam 12k yatırmıştım hesaba birdeAbi hile kullanmadan nasıl banlandın ben o kısmı anlayamadım pek ama geçmiş olsun
6 aya çevirmişler hocam teşekkür ederimnormalde ilk hwid 3 ay sürüyordu ama 6 ay fazla beklemişsin yinede geçmiş olsun
kanka açtırmadım 6 ay bitti sayılır 10 gün kaldı neredeysesen nasil actirdin banada yardimci olurmusun ve gozün aydin
sagolasın brom seviliyorsun <3Hayırlı olsun umarım bir daha böyle şanssız olaylar yaşanmaz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?