Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin o bir hata dediğiniz şey bizi sabah akşam sitede yorum silmeye zorluyor günde 200-300 den fazla spam mesaj siliyoruz ekip olarak zorun da mıyız ? Tabi ki de hayır o yüzden hwid ban en iyisi emeğe saygısı olmayan hileyi kullanmasın.
bana ağır geliyor çünkü ben bilerek bile atmadım foruma mesaj atılmıyordu zar zor attım iki saat oğraştım o hileyi açmak için linkini hatta o saçma yorumun gittiğini bile bilmiyordum düzgün yorumum vardı o saçma yorumdan sonra bilsem silerdim
Hwid ban nasıl yeniyo spam mesajı diyosunuz başkasının mesajınımı yazmak oluyo Hwid ban Affı istiyoruz sizde haklsınız siz 200-300 tane mesaj silyosunuz zorunda degilsiniz biliyorum Hwid ban yiyenleri lütfen affedin ama size kalmış hwıd ban nasıl yenir hala çzemdeim ismimi dogru yazmayınca bi hwıd ile ıp ban yiyomuşuz bide spam mesajı var bilgilendirirseniz sevinirim hilleriniz çok güzel emege saygı ellerinize saglık saolun