İp adresimi değiştirsem sorun çözülür müip yada mac üzerinden ban yemissindir
1 kerelik spoof atmıştım tekrar spoof atmama gerek var mı yoksa log temizliği +modem reset işe yarar mıKonu ile bilgisi olmayan birçok kişi yazmış
Yediğin ban delaylı ban sebebi ise Log temizliği yapmıyorsun
Sağlam bir cleaner bul Önce cleaner kullan sonra spoof at sonra tekrar cleaner kullan sorunun çözülücektir
Dipnot Spoof işlemi uyguladıktan sonra Modemini İğne ile Resetle Modem arayüzü sitesinden Geri internet şifreni vs ayarlarını ayarlarsın
İyi forumlar
Tekrar spoof atmana gerek var çünki1 kerelik spoof atmıştım tekrar spoof atmama gerek var mı yoksa log temizliği +modem reset işe yarar mı
Msi h110m vd plusTekrar spoof atmana gerek var çünki
Senin değişen Seriallerin Logların yüzünden gene ban yedi
Bu yüzden tekrar spoofer kullanman gerekli + Cleaner
Post automatically merged:
Birde anakartın Marka + Modeli nedir
Elimde ki spoofer tek seferlikti yardımcı olabilirsen sevinirimTekrar spoof atmana gerek var çünki
Senin değişen Seriallerin Logların yüzünden gene ban yedi
Bu yüzden tekrar spoofer kullanman gerekli + Cleaner
Birde anakartın Marka + Modeli nedir
amibios ise paralı spooferlara ihtiyacın bile yok woofer harici hepsi zaten amidewin kullanıp uuid değiştirip bırakıyor auto amidewin var bir tıkta gerekli serialleri değişiyor gerisi zaten trace cleane bakıyor onu da eğer manuel yapamazsan format atman yeterli... ki en temizi de formatla olur zatenMsi h110m vd plus
Elimde ki spoofer tek seferlikti yardımcı olabilirsen sevinirim
Aşamaları sırayla yazabilir misin dostumamibios ise paralı spooferlara ihtiyacın bile yok woofer harici hepsi zaten amidewin kullanıp uuid değiştirip bırakıyor auto amidewin var bir tıkta gerekli serialleri değişiyor gerisi zaten trace cleane bakıyor onu da eğer manuel yapamazsan format atman yeterli... ki en temizi de formatla olur zaten
+1 önemli bir şey yoksa pc'de format at en temiz yöntemamibios ise paralı spooferlara ihtiyacın bile yok woofer harici hepsi zaten amidewin kullanıp uuid değiştirip bırakıyor auto amidewin var bir tıkta gerekli serialleri değişiyor gerisi zaten trace cleane bakıyor onu da eğer manuel yapamazsan format atman yeterli... ki en temizi de formatla olur zaten
Zaten yeni format attım pc ye önemli bir şey yok+1 önemli bir şey yoksa pc'de format at en temiz yöntem
o zaman yeniden at win 11 22h2 çıktı 2 3 saat önce direkt temizZaten yeni format attım pc ye önemli bir şey yok
Formatdan sonra amidewin+log temizleyip modem resetlicem doğru mu anladım?o zaman yeniden at win 11 22h2 çıktı 2 3 saat önce direkt temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?