If u wanna
Seçkin Üye
Daha önce 4 defa hwid ban yedim ve bunun sebebi forumdaki yazılımlar değil, kendi kodladığım yazılımları test ederken bu banları yedim ve birazdan söyleyeceğim adımları uygulayarak kaldırdım. Şuan 2 haftadır oynuyorum ve hala ban yemedim. Herkeste çalışır mı bilmiyorum ama bende çalıştığı ve çoğu kişinin de spoofer almaya maddi durumu yetmediği için bu yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
Anakart : Gigabyte
1- İlk olarak valorant ve vanguard ı kaldırıyoruz
2- Oyundan geriye kalan artık dosyaları temizliyoruz. (%appdata%, prefetch vs)
3- Anakartın markasına göre sitesinden şuan kullandığımız bios sürümünün bir üstünü veya bir altını indiriyoruz. Bios sürümünün öğrenmek için windows arama çubuğuna sistem bilgisi yazıyoruz.
4- Bir adet usb bellek alıyoruz ve biçimlendiriyoruz ardından indirdiğimiz bios dosyalarını usb nin içine atıyoruz.
5- Pc'yi yeniden başlatıp bios ekranına giriyoruz. (Anakart modellerine göre değişiklik gösteriyor bazıları del tuşu ile açılırken bazıları f12 ile açılıyor.)
6- Q-flash sekmesinden usb bellek ile biosu güncelliyoruz. Önemli! Bu işlemi yaparken kesinlikle pc yi ellemeyin ve elektriklerin gitmemesi gerekiyor aksi halde bilgisayarınız açılmayabilir.
7- Bios güncellendikten ve bilgisayar açıldıktan sonra serial değiştirme işlemine başlıyoruz.
8- Benim kullandığım program amidewin linkini aşağıya bırakacağım virüstotalde virüs var gibi gösteriyor fakat bende bir problem olmadı isteyen başka serial değiştirme yöntemi deneyebilir.
9- Serial değiştirme işleminden sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve artık valorantı indirebiliriz.
Hatırlatma: Başta da söylediğim gibi bu yöntem bende işe yaradı ve işinize yarar belki diye paylaşıyorum. Lütfen ona göre yorum yapın iyi forumlar dilerim.
Son düzenleme: