Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If My.Computer.Info.TotalPhysicalMemory & My.Computer.Info.TotalVirtualMemory = ("-hwid-") And TextBox1.Text = ("MH") Then
MsgBox("Basarili", MsgBoxStyle.Critical, "Aktif")
Form2.Show()
Else
MsgBox("Hatali", MsgBoxStyle.Critical, "Aktif Degil")
End If
End Class
C++ bölümüne açmış yalnız konuyu?İnternetten Hwid bulucu indir
loader açılır iken form açılsın forma bunu yaz sonra
Kod:Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click If My.Computer.Info.TotalPhysicalMemory & My.Computer.Info.TotalVirtualMemory = ("-hwid-") And TextBox1.Text = ("MH") Then MsgBox("Basarili", MsgBoxStyle.Critical, "Aktif") Form2.Show() Else MsgBox("Hatali", MsgBoxStyle.Critical, "Aktif Degil") End If End Class
Olsun arkadaş sayesinde anladım mantığını. Üye MySql'deki kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptığı zaman o bilgisayarın hwidiyle o hesabı eşleştiricem. Başka bilgisayarda giremicek kullanıcı.C++ bölümüne açmış yalnız konuyu?
Olsun arkadaş sayesinde anladım mantığını. Üye MySql'deki kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptığı zaman o bilgisayarın hwidiyle o hesabı eşleştiricem. Başka bilgisayarda giremicek kullanıcı.
rica ederimYararlı Konu Kodlara İhtiyacım Vardı Ve Buldum Teşekkür Ederim.