Alıyorum hwid spoofer arıyorum çalışan

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
lolde hwid ban yedim Hexware diye bi satıcıdan hwid spoofer aldım fakat yine ban yedim adam akıllı çalışan bir spoofer arıyorum

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam selamlar yardımcı olabilirim

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
spoofer için elimde mevcut üstüne komisyon koyup alabileceğim yerde mevcut
piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.
tamamdır o zaman dostum dolandırılmaya devam edersin çok girdiğim bir forum değil o yüzden paylaşımım da mevcut değil bu kafayla devam :)

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
tamamdır o zaman dostum dolandırılmaya devam edersin çok girdiğim bir forum değil o yüzden paylaşımım da mevcut değil bu kafayla devam :)
adam hiç forumda mesajı bile olmayan birine güvenmemesi normal öncelikle öyle dolandırılmaya devam et falan deme burda dolandırıcı gibi gözüken sen oluyorsun bilgine

dostum valla dediğim sana uyarmı bilmiyorum ama ben engine soul kullanıyorum kendi içinde temp spooferı var engine soul açıkken oyuna girdiğinde van152 hatası falan almıyorsun ban falan kaldırmıyor ama bilgine sadece engine soul açıkken ban yemiş olsan bile girebilyiorsun lol e bi incele istersen çoğu sistemde çalışıyor