nasıl yardımcı olabilirsinHocam selamlar yardımcı olabilirim
spoofer için elimde mevcut üstüne komisyon koyup alabileceğim yerde mevcut bana anakart modelini yazarmısın on göre çalışır çalışmaz diyeyimnasıl yardımcı olabilirsin
piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.spoofer için elimde mevcut üstüne komisyon koyup alabileceğim yerde mevcut
tamamdır o zaman dostum dolandırılmaya devam edersin çok girdiğim bir forum değil o yüzden paylaşımım da mevcut değil bu kafayla devampiyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.
adam hiç forumda mesajı bile olmayan birine güvenmemesi normal öncelikle öyle dolandırılmaya devam et falan deme burda dolandırıcı gibi gözüken sen oluyorsun bilginetamamdır o zaman dostum dolandırılmaya devam edersin çok girdiğim bir forum değil o yüzden paylaşımım da mevcut değil bu kafayla devam![]()
piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.