piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.
piyasada zaten tonla başkalarının spoofer yazılımlarını kullanıp çalışmadığında yardımcı olmayan bir sürü satıcı var. Üstüne üstlük herhangi bir trade de yapmamışsın doğrulanmış bir satıcı da değilsin o yüzden mümkünse bana yardımcı olma.
adam hiç forumda mesajı bile olmayan birine güvenmemesi normal öncelikle öyle dolandırılmaya devam et falan deme burda dolandırıcı gibi gözüken sen oluyorsun bilgine
dostum valla dediğim sana uyarmı bilmiyorum ama ben engine soul kullanıyorum kendi içinde temp spooferı var engine soul açıkken oyuna girdiğinde van152 hatası falan almıyorsun ban falan kaldırmıyor ama bilgine sadece engine soul açıkken ban yemiş olsan bile girebilyiorsun lol e bi incele istersen çoğu sistemde çalışıyor