Dene bakalım dostum yazarsın yinedeneyecegim güncelleyecegim emege eline koluna saglık kardeşim +
Valorant konusuna açtıgıma göre sence faceit falan bilmiyorum ama denicemkardeşim diğer oyunlarda işe yarıyor mu valorant falan??
hile biliyorsan önerir misin dostumDene bakalım dostum yazarsın yine
Post automatically merged:
Valorant konusuna açtıgıma göre sence faceit falan bilmiyorum ama denicem
Valorantın soruyorsan eğer bilmiyorum dostum bana göre hiç açma csgo gibi degilhile biliyorsan önerir misin dostum
dostum bu arada hwid changer çalışmıyor haberin olsun adamlar zaten websitesinde de 本软件不防解封任何软件,本人也没打过任何防解封的广告-本软件承诺不针对任何软件,购买既不退款!Valorantın soruyorsan eğer bilmiyorum dostum bana göre hiç açma csgo gibi degil
Valla dostum ben sitesine hiç bakmadım benim arkadaşım valorantta ban yedi tr1 hesabı vardı bana verdi iki pcden oynadık sonra ban yedi ikinci hesabında girdi yine yedi sonra geçen bu programı bulmuş onla giriyor daha ban yemedi bende forumda paylaşmak istedim olay bu yanidostum bu arada hwid changer çalışmıyor haberin olsun adamlar zaten websitesinde de 本软件不防解封任何软件,本人也没打过任何防解封的广告-本软件承诺不针对任何软件,购买既不退款!
Bu yazılım herhangi bir yazılımın engellemesini engellemez ve herhangi bir engellemeyi kaldırma reklamı oynamamıştım - yazılım herhangi bir yazılımı hedeflemeyeceğine söz veriyor ve satın alma iade edilmiyor!
diyor
Valla bilemedim 20 dkka ban seninle alakalıdır program bizde sıkıntısız çalışıyorYine 20 dakikada ban yedim reis engelliyor vanguard spoofun çalışmasını
dostum hilen varsa wolftüyü aç onun spoofunu kullan işlemci id dğeiştiriyo mu bilmiyorum ama bir deneseneYine 20 dakikada ban yedim reis engelliyor vanguard spoofun çalışmasını
konuyu atarmısın bakayımdostum hilen varsa wolftüyü aç onun spoofunu kullan işlemci id dğeiştiriyo mu bilmiyorum ama bir denesene
deniyorum olursa allah razı olsunHerkese Merhaba Arkadaşlar
Bu Program hile degildir sadece valorantta hwid ban yediyseniz eger bu program tekrardan girmenizi sağlıyor.
1.İlk uygulamayı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz
2.Sonrasında ikinci fotoğrafta gösterdiğim gibi tiklere tıklıyorsunuz
3.fotograftaki yeniden çince yazılı butonlara her tıkladığınızda isimleri degişicek
4.Alttaki büyük butona tıklıcaksınız ve oyuna giriceksiniz programı oyuna girdikten sonra kapatmayın her oyuna girdiginizde arkada açık bırakın.
Ekli dosyayı görüntüle 45123
Ekli dosyayı görüntüle 45124
Ekli dosyayı görüntüle 45125
Ekli dosyayı görüntüle 45126
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Program indirdiğinizden itibaren tüm sorumluluğu kabul etmiş olursunuz
Ban yeme durumunda Sorumluluk Memoryhackers Veya konu sahibine ait değildir.
Herkeste işe yarıyacak diye bir kaide yokkesinlikle işe yaramıyor 2.oyunun 3.elinde ban yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?