değiştirmesi zor neden?Ekli dosyayı görüntüle 45217
Burdaki ProcessorId Değiştiriyormu ?
Dostum madem öyle, işletim sistemini ve sürümünü söyle uygun olanlar denesin. Bu arada spooferın çalışcagını düşünmüyorum, zaten ücretli bir spooferHerkeste işe yarıyacak diye bir kaide yok![]()
konuya gerek yok dostum loadere gir hileyi loadla zaten loadın başında hwid changeri açmak istiyormusun diye sorucak türkçe onu aç öyle bir denekonuyu atarmısın bakayım
dostum arkadaşın hwid ban yememiş olabilir ya da tek bir parçaya hwid yemiş olabilir bu programı bılıyorum pubg ve fortnite için aktif olarak kullandım falan valorantda işe yaramıyor malesefBeyler benim arkadaşım hala oynuyor adam şaka maka bu programla hala ban yemedi sizde neden işe yaramadıgını ben anlamıyorum win 10 kullanıyor hayır öyle böyle 1-2 maç atıpta çıkmıyor sürekli valorantta ama hala ban yemedi garip :/
Hangi hileyi?konuya gerek yok dostum loadere gir hileyi loadla zaten loadın başında hwid changeri açmak istiyormusun diye sorucak türkçe onu aç öyle bir dene
Hwid dostum farklı hesaptan girdi yine yedi belkide dedigin gibidirdostum arkadaşın hwid ban yememiş olabilir ya da tek bir parçaya hwid yemiş olabilir bu programı bılıyorum pubg ve fortnite için aktif olarak kullandım falan valorantda işe yaramıyor malesef
wölftü hilesini açarken soruyor boşluklar i çin kusura bakmayın klavye bozulduHangi hileyi?