Çözüldü HWID Spoofer Kullandıktan Sonra Bilgisayar Kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,sitedeki HWİD spoofer i kullandıktan sonra bilgisayarımı kapatmayı denediğimde bilgisayarı kapat dedikten sonra bilgisayarın sadece ekranı gidiyor ve uyku modundan çıkmış gibi giriş menüsü geliyor Enter yaptığımda tekrar bilgisayara erişebiliyorum.Bilgisayarımı düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.Bunun herhangi bir çözümü var mı?

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben spoofer kullanmadım. Ama aynı şey bende de vardı. Kendiliğinden düzeldi. Spoofer dan olduğunu sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windows simgesindenmi kapatıyorsun yoksa güç düğmesindenmi

Ek olarak hangi spooferi kullandın
Spooferi kullandıktan sonra Windows simgesinden bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda bilgisayar kapanıyormuş gibi oluyor klavye mouse ışıkları gidiyor sonra bilgisayar tekrar geri açılıyor böyle olduğunda düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum.Sitedeki spooferi kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Spooferi kullandıktan sonra Windows simgesinden bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda bilgisayar kapanıyormuş gibi oluyor klavye mouse ışıkları gidiyor sonra bilgisayar tekrar geri açılıyor böyle olduğunda düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum.Sitedeki spooferi kullanıyorum
Tekrar geri açılıyorsa yanlış bir şey yapmış olmalısın. Sitede bu tarz spoofer kullanıp hata alan ilk defa görüyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çok basit kapatmadan önce yeniden başlatın spoofer iptal olsun. İptal olduktan sonra normal bir şekilde kapatabilirsiniz.

Çözüm
Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları bu adımları takip ederek ulaştığın sayfada hazırda beklet seçeneği TİKLİ mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...