Çözüldü Hile kullandıktan sonra bilgisayar yeniden başlatılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu sorun sadece bende var sanırım. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Sorunu anlatıyorum:
Normalde format atıp, bilgisayarı kullanırken yeniden başlatabiliyorum. Hiçbir sorun yok sistemsel, scripti yükleyip kullanmaya başladıktan sonra ne yaparsam yapayım; bilgisayarı yeniden başlatamıyorum ve bu durum bilgisayarı çok kastırıyor yeniden başlatmamak. Laptop kullanıyorum, yeniden başlat dedikten sonra fare ışığı sönüyor; bilgisayar siyah erkanda kalıyor, ekran gelmiyor. Siyah kalıyor, düğmeden kapatıp açıyorum bilgisayarı. Bir de bu laptopun ışıkları sanki bilgisayar uyku moduna almış gibi yanıp sönüyor.

Kesinlikle sistemsel bir sorun değil. Script veya Loader'i kullandıktan sonra bu sorun ortaya çıkıyor. Daha önceden de olmuştu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Denetim Masası, donanım ve ses, güç seçenekler, sol köşede güç düğmelerinin yapacaklarını seç yazıyor, oraya gir. Böyle yap:

Ekran Alıntısı.PNG
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Denetim Masası, donanım ve ses, güç seçenekler, sol köşede güç düğmelerinin yapacaklarını seç yazıyor, oraya gir. Böyle yap:

Ekran Alıntısı.PNG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum ayarlar zaten böyle sorun burdanmış evet bilgisayarı şarzdan çıkarınca yeniden başlattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...