-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Yardimci oluyon hee?dostum sen ciddi ciddi benimi şikayet ediyorsun burda geçen sana yaptım devam ederken sorunum çıktı sana bunu dmden söyledim insanların bazı sıkıntıları olur sende yoksa bile başkalarında vardır kankacım kendime göre işimde çıkmış olabilir sana diyorumki müsait olunca sana yazıcam işleme devam edelim diye bana diyorsunki kanka bahane o bu felan bir sürü şey söylemene rağmen uslubumu bozmadım + olarak seni dolandıracak olsam hiç seninle uğraşmam bile yada dolandırıcı olsam bilgisayarına bağlandığımda kolayca r4t atabilirim ama bunu yapmadığımı gördün değilmi ve memoryhackerdan maksimum ban yerim sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen beni kötülüyorsun ben seni anlamadım kanka bilerekmi yapıyon böyle
interneti kestiğimin kaydını at laşuan sana bilerek bakmıyorum dostum hem şikayet açıyorsun hem interneti kesiyorsun anydeskte hemde dmden amk gibi laflar söylüyorsun onları niye burda yazmıyorsun
tamam aynen en kral sensinsen sadece korkudan mesajlarını silen fakir bir köylüsün 300 tl için scam atıyorsun public outdated spooferi herşeyi biliyorum diye yapmaya çalışıyorsun ve yapamıyorsunda acınası lan valla üzlüyorum sana DGYWSUDFAWYUDFI
konuşmaya hakkın olduğunu düşünüyormusun hala ? çok allaha sövme akşama annen pide bekliyo iftaratamam aynen en kral sensin
Senin gibi birinin datasini kim ne yapsin kanka niye sorgu atayim oyle bi gozuksun dedim neye benzediginibandan ppmi atıyon cidden ajshdjhksad 3 yıllık pp kanka sorgumu attın sanıyon kendini hacker abim
belli kral kimin neye benzediği 3 yıllık ppmi kullanabilirsin bide biraz fazla kudurmuşsun gibi geldi banaSenin gibi birinin datasini kim ne yapsin kanka niye sorgu atayim oyle bi gozuksun dedim neye benzedigin
300 tl icin scam atan maymun sensin? Ben niye kudurim la al eve kola falan sokarsin az goruyorsunuzdurbelli kral kimin neye benzediği 3 yıllık ppmi kullanabilirsin bide biraz fazla kudurmuşsun gibi geldi bana
kardeşim kendi kafana göre birşeyler yapıpta şikayet açan sensin + dosyamı çalıyorsun gelmişsin şikayet etmişsin sonra bana diyorsunki hadi yapalım ben sabah akşam pcde duramam benimde kendime göre işlerim var sana dün yazdımki işim var müsait olunca yazıcam devam ederiz diye ama sen anlamadığın için düşünemediğin için kafana göre birşeyler yapmışsın300 tl icin scam atan maymun sensin? Ben niye kudurim la al eve kola falan sokarsin az goruyorsunuzdur
Kendi kafama gore birsey yapmadim donmezsen foruma yazicam dedim ve yazdimkardeşim kendi kafana göre birşeyler yapıpta şikayet açan sensin + dosyamı çalıyorsun gelmişsin şikayet etmişsin sonra bana diyorsunki hadi yapalım ben sabah akşam pcde duramam benimde kendime göre işlerim var sana dün yazdımki işim var müsait olunca yazıcam devam ederiz diye ama sen anlamadığın için düşünemediğin için kafana göre birşeyler yapmışsın
alıcaktım ALLAHTANKI YORUMLARA BAKTIM yoksa bende dolandırılırdımYardimci oluyon hee?
(http://imgur.com/a%2FyDh9Phe)
Fresh windowsta neyin datasini cekicen rattan anlamadim insanlari essek yerine koyma bide cok hayran kaldim ben sana yardimci olmaya calisiyorum falan uslubumu bozmadim diyip rahatsizsin falan demen sen harikasin ya
kanka sen ciddimisin adamın bana yazdığı küfüre baksana bi anda sövmeye başlıyo gelmişsin yukardakini okuyorsun al bu ss bak almicaksanda alma kanka seni beklemiyodum zaten alman içinalıcaktım ALLAHTANKI YORUMLARA BAKTIM yoksa bende dolandırılırdım
adamın parasını çalmışsın knk tabıkı kufur eder ne beklıyonkanka sen ciddimisin adamın bana yazdığı küfüre baksana bi anda sövmeye başlıyo gelmişsin yukardakini okuyorsun al bu ss bak almicaksanda alma kanka seni beklemiyodum zaten alman için
harbi kafayı yersin ya uğraştığım şeylere baksana
parasını çalmadım kankacım spoof yaparken ailevi bi sıkıntı çıktı bende dedimki yarın müsait olunca sana yazayım yani pc geçince tamam dedi ikidebir nokta atıp atıp duruyo birşeyler yazıyo 1 gün beklemek çokmu zor kanka bi sıkıntı çıktı devam edicektim sövmeye başladı bianda bide şikayet etmiş tamam engellesem dolandırsam okey ama gelmiş hem sövüyo hem şikayet açıyoadamın parasını çalmışsın knk tabıkı kufur eder ne beklıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?