Satıldı HWID SPOOFER TPM + BYPASS TÜM OYUNLARDE GEÇERLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhaba satışlarımız kesintisiz ve sorunsuz şekilde devam ediyor fakat beni discorddan ekleyipte 300tl dolandıracağımı zanneden güven sorunu yaşayan arkadaşlar eklemezse sevinirim iyi günler. satın almak için discord ekleyebilirsiniz mathedvx

Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşa dün saat 8de parayı attım spoof işlemlerini yaptı ve çalışmadı bekle ilgilenicem dedi 06.04.2024 saat 9:37 şuan hala cevap vermiyor yok dolandırıcak olsam engellerdim uğraşmazdım falan yazıyor fakat ilgilenmiyor 300tl için bu yapılmaz paranızı geri alırsınız falan diyor hayır alamazsınız :D ben 300tlye değil oyunun çalışmadıgına üzülüyorum fakat sözünün arkasında durmadı he paramıda geri atmadı muhattap olmayın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
dostum sen ciddi ciddi benimi şikayet ediyorsun burda geçen sana yaptım devam ederken sorunum çıktı sana bunu dmden söyledim insanların bazı sıkıntıları olur sende yoksa bile başkalarında vardır kankacım kendime göre işimde çıkmış olabilir sana diyorumki müsait olunca sana yazıcam işleme devam edelim diye bana diyorsunki kanka bahane o bu felan bir sürü şey söylemene rağmen uslubumu bozmadım + olarak seni dolandıracak olsam hiç seninle uğraşmam bile yada dolandırıcı olsam bilgisayarına bağlandığımda kolayca r4t atabilirim ama bunu yapmadığımı gördün değilmi ve memoryhackerdan maksimum ban yerim sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen beni kötülüyorsun ben seni anlamadım kanka bilerekmi yapıyon böyle

Üye
2 HİZMET YILI
dostum sen ciddi ciddi benimi şikayet ediyorsun burda geçen sana yaptım devam ederken sorunum çıktı sana bunu dmden söyledim insanların bazı sıkıntıları olur sende yoksa bile başkalarında vardır kankacım kendime göre işimde çıkmış olabilir sana diyorumki müsait olunca sana yazıcam işleme devam edelim diye bana diyorsunki kanka bahane o bu felan bir sürü şey söylemene rağmen uslubumu bozmadım + olarak seni dolandıracak olsam hiç seninle uğraşmam bile yada dolandırıcı olsam bilgisayarına bağlandığımda kolayca r4t atabilirim ama bunu yapmadığımı gördün değilmi ve memoryhackerdan maksimum ban yerim sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen beni kötülüyorsun ben seni anlamadım kanka bilerekmi yapıyon böyle
Yardimci oluyon hee?

Fresh windowsta neyin datasini cekicen rattan anlamadim insanlari essek yerine koyma bide cok hayran kaldim ben sana yardimci olmaya calisiyorum falan uslubumu bozmadim diyip rahatsizsin falan demen sen harikasin ya

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
şuan sana bilerek bakmıyorum dostum hem şikayet açıyorsun hem interneti kesiyorsun anydeskte hemde dmden amk gibi laflar söylüyorsun onları niye burda yazmıyorsun

image.png

??????????????????

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
uğraştığım adamlara bak yazık valla
image.png

Üye
2 HİZMET YILI
sen sadece korkudan mesajlarını silen fakir bir köylüsün 300 tl için scam atıyorsun public outdated spooferi herşeyi biliyorum diye yapmaya çalışıyorsun ve yapamıyorsunda acınası lan valla üzlüyorum sana DGYWSUDFAWYUDFI

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
sen sadece korkudan mesajlarını silen fakir bir köylüsün 300 tl için scam atıyorsun public outdated spooferi herşeyi biliyorum diye yapmaya çalışıyorsun ve yapamıyorsunda acınası lan valla üzlüyorum sana DGYWSUDFAWYUDFI
tamam aynen en kral sensin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Senin gibi birinin datasini kim ne yapsin kanka niye sorgu atayim oyle bi gozuksun dedim neye benzedigin
belli kral kimin neye benzediği 3 yıllık ppmi kullanabilirsin bide biraz fazla kudurmuşsun gibi geldi bana

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
300 tl icin scam atan maymun sensin? Ben niye kudurim la al eve kola falan sokarsin az goruyorsunuzdur
kardeşim kendi kafana göre birşeyler yapıpta şikayet açan sensin + dosyamı çalıyorsun gelmişsin şikayet etmişsin sonra bana diyorsunki hadi yapalım ben sabah akşam pcde duramam benimde kendime göre işlerim var sana dün yazdımki işim var müsait olunca yazıcam devam ederiz diye ama sen anlamadığın için düşünemediğin için kafana göre birşeyler yapmışsın

Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim kendi kafana göre birşeyler yapıpta şikayet açan sensin + dosyamı çalıyorsun gelmişsin şikayet etmişsin sonra bana diyorsunki hadi yapalım ben sabah akşam pcde duramam benimde kendime göre işlerim var sana dün yazdımki işim var müsait olunca yazıcam devam ederiz diye ama sen anlamadığın için düşünemediğin için kafana göre birşeyler yapmışsın
Kendi kafama gore birsey yapmadim donmezsen foruma yazicam dedim ve yazdim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bende sana müsait olduğumda dönüceğimi belirttim ama sen anlamamış gibisin

bakın daha demin bi müşterim geldi satın aldı spoof atarken dosyaları almış flashbellek içine atmış flashbelleğide çıkarmayı unutmuş kontrol ettim dosyam flashbellekte adamın işlemini iptal ettim lütfen böyle artık ne diyim salak insanlar yazmasın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yardimci oluyon hee?

Fresh windowsta neyin datasini cekicen rattan anlamadim insanlari essek yerine koyma bide cok hayran kaldim ben sana yardimci olmaya calisiyorum falan uslubumu bozmadim diyip rahatsizsin falan demen sen harikasin ya
alıcaktım ALLAHTANKI YORUMLARA BAKTIM yoksa bende dolandırılırdım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
alıcaktım ALLAHTANKI YORUMLARA BAKTIM yoksa bende dolandırılırdım
kanka sen ciddimisin adamın bana yazdığı küfüre baksana bi anda sövmeye başlıyo gelmişsin yukardakini okuyorsun al bu ss bak almicaksanda alma kanka seni beklemiyodum zaten alman için

image.png

harbi kafayı yersin ya uğraştığım şeylere baksana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka sen ciddimisin adamın bana yazdığı küfüre baksana bi anda sövmeye başlıyo gelmişsin yukardakini okuyorsun al bu ss bak almicaksanda alma kanka seni beklemiyodum zaten alman için

image.png

harbi kafayı yersin ya uğraştığım şeylere baksana
adamın parasını çalmışsın knk tabıkı kufur eder ne beklıyon

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
adamın parasını çalmışsın knk tabıkı kufur eder ne beklıyon
parasını çalmadım kankacım spoof yaparken ailevi bi sıkıntı çıktı bende dedimki yarın müsait olunca sana yazayım yani pc geçince tamam dedi ikidebir nokta atıp atıp duruyo birşeyler yazıyo 1 gün beklemek çokmu zor kanka bi sıkıntı çıktı devam edicektim sövmeye başladı bianda bide şikayet etmiş tamam engellesem dolandırsam okey ama gelmiş hem sövüyo hem şikayet açıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...