Onaylı Üye
bende alcaktımda yorumlar hiç iç açıcı değil 
açıklamalar ve ssler koydum kanka benimkilere bakmıyon heralde ciddi ciddi kafayı yedirtirsiniz insana adam allahıma sövüyo sen onu görmeyipte maşşallah beni kötülediği yeri görüyon alma kanka ben seni zorluyomuyum ister al ister almabende alcaktımda yorumlar hiç iç açıcı değil![]()
knk eger parayı hemen alıyorsan adamın ısınıde hemen yapıcaksın. yada adamın sana guvenmesı ıcın adama para ıadesı yapardın derdınkı benım ısım var sonra yapak dıye o da tmm derdı sen parayı alıp aılevı ıslerım var dıyonparasını çalmadım kankacım spoof yaparken ailevi bi sıkıntı çıktı bende dedimki yarın müsait olunca sana yazayım yani pc geçince tamam dedi ikidebir nokta atıp atıp duruyo birşeyler yazıyo 1 gün beklemek çokmu zor kanka bi sıkıntı çıktı devam edicektim sövmeye başladı bianda bide şikayet etmiş tamam engellesem dolandırsam okey ama gelmiş hem sövüyo hem şikayet açıyo
kanka işlemi yaptım işlemin ortasındada bi sıkıntı yaşadım o zamanda direk para iade düşünmedim çünkü zaten işlemi yapmışım yarısını yapamamışım yarında devam edelim diyorum tamam diyorsun sonra sövmeye başlayıp şikayet açıyorsun bu durumda benmi suçlu oluyorum bana söven adama neden iade yapayım bianda allahıma vs küfür ediyorknk eger parayı hemen alıyorsan adamın ısınıde hemen yapıcaksın. yada adamın sana guvenmesı ıcın adama para ıadesı yapardın derdınkı benım ısım var sonra yapak dıye o da tmm derdı sen parayı alıp aılevı ıslerım var dıyon
güzel kardeşim sen benim dosyamı kopyalayan çocuk değilmisin gelmişsin dolandırıyo diyorsun bide kanıtın varmı kardeşim benim varVatandaş dolandırıcıdır. Paranızı alıp işlemleri yaptıktan sonra kanaldan atıp engelliyor. 300TL Bir şey değil ama Allah bu parayı senden değil Doğacak çocuğundan, kardeşinden abinden hastalık ile çıkarsın. Annenden babandan hastalık ile çıkarsın. İnşAllah 100 katını cefa çekerek ödersin. Rabbim bu ramazan ayında bunu yanına kar etmesin.
kanıtım var yazmak yerine kanıtını sunsan nasıl olurgüzel kardeşim sen benim dosyamı kopyalayan çocuk değilmisin gelmişsin dolandırıyo diyorsun bide kanıtın varmı kardeşim benim var
Değilim. Mesaj geçmişlerimi yüklüyorum. hemengüzel kardeşim sen benim dosyamı kopyalayan çocuk değilmisin gelmişsin dolandırıyo diyorsun bide kanıtın varmı kardeşim benim var
beyler adamı kötülemişsiniz eyvallah tamamda ben adamla seste 30 dakka kaldım yardımcı oldu banım kalktı ayrıca 300 tlnin peşinede düşüceğini sanmıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım demekki siz adama sorun çıkardınız yada birşey yaptınızki bu sebepten devam etmemiştir işleme
bırak git Allah aşkına, yancısı mısın sen de? Kazandığından sana da mı veriyor
mathe dolandırıcılık yaparken bari paparada kendi profil fotoğrafını gerçek ismini kullanma be kardeşim neyin parası için bu kadar insanı dolandırıyorsun çık otobana 2 otostop çek en azından hakkınla kazanırsın paranı![]()
kral bişey demiyim diyorumda konumu kirletme dolandırma gibi şeyler olsaydı kendi paparam kendi ismim ve ppmi kullanmazdım nedense tamda dosyayı bilgisayarınıza indirince internet gidiyo
internet gidiyor diyor hala bir şey uydurmuş devam ediyor bir de milletin spoofer sattığı dclere girip oradan dosya çalmaya mı çalışıyorsun yoksa bize dediğin gibiF şutlatıyorum bütün dclerden seni