evet bendede öyle oldu tekrar indirdim ama hwid banım kalkmadıSpoofer'i açtım valorant'ı sildi sanırım, oyunu bilgisayarda bulamıyorum normal mi ?
Bütün anakartlar ile bilmiyorum fakat çalışıyor.Valoda çalışacağını sanmıyorum başarılar.
Evet lol veya valorantı riot klasörünü komple siliyor sebebi spoofer yaptıktan sonra oyunu temiz kurmanız gerektiğinden.Spoofer'i açtım valorant'ı sildi sanırım, oyunu bilgisayarda bulamıyorum normal mi ?
kekwÇalışmıyor. Denemeden çalışıyor yazanları hava aldıracağım.
hahaha öldüm ulan gülmekten sonrada geri gittim çalışıyo diyenlere ban attınmı diye ljkdasjlasdlÇalışmıyor. Denemeden çalışıyor yazanları hava aldıracağım.
peki reis banım vardı kullandım acaba ban sürem artar mı ?Çalışmıyor. Denemeden çalışıyor yazanları hava aldıracağım.
Bunu en iyi RIOT ekibi açıklar fakat benim bildiğim eğer 3 aylık banın var ise ve girmeye çalışıyorsan 4-5 aya kadar çıkarabileceklerini söylemişlerdi.peki reis banım vardı kullandım acaba ban sürem artar mı ?
Vanguarddan ban yiyen specktranın gazabıÇalışmıyor. Denemeden çalışıyor yazanları hava aldıracağım.
reis valla riota atmadıgım ticket kalmadı oyunda van 152 veren hesap ile ticket atıyorum hesabınızda ban yok dıyor ban yediğiniz hesap ile ticket atın dıyor bende anlamadımBunu en iyi RIOT ekibi açıklar fakat benim bildiğim eğer 3 aylık banın var ise ve girmeye çalışıyorsan 4-5 aya kadar çıkarabileceklerini söylemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?