Onaylı Üye
eline sağlık kardeşim, umarım çalışıyordur. bir hafta sonra hwid banım kalkacak ancak o dönem kullanabilirim belki
.
Thank You Yasin Good Hard Working Apricated your WorkPek fazla pc'de test etme zamanım olmadı artık onu denemek lazım![]()
key istiyor napıcam
okudum? keyi atla diyor atlayınca da olmuyor.Konuyu okur musun?
Laptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.reisin konular her zaman ki gibi kaliteli bu arada muhtemelen cevabı hayır ama laptoplarda çalışıyor mu?
key i nasıl atladın acaba ben sen tekrar mı düzenlednLaptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.
Keyifli oyunlar.bu arada spoof başarılı ben şuan oynuyorum teşekkürler
lenova laptopta deniyorum anakart ve macı değiştirdi olarak gösterdi ama diskmi harddisk mi ne onun yeni ve eski noları aynıLaptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.
ben lenova laptopta denedim format atmıştım önce valaorant yoktu yaptım ama eğtim haritasından sonra poligona girmiştim oyundan çıkardı raporladığın hileci banlandı dedi sanırsam lenovalarda olmuyor yada benim ekran kartı eskidirLaptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.
Console açıldığında Spoofer yani 1 tuşuna basıp enterleyince gelecek yere "ASDsadqedgfdgrfgt45" random buna benzer 10, 14 karakterli birşey yaz entere bas.ben lenova laptopta denedim format atmıştım önce valaorant yoktu yaptım ama eğtim haritasından sonra poligona girmiştim oyundan çıkardı raporladığın hileci banlandı dedi sanırsam lenovalarda olmuyor yada benim ekran kartı eskidir
yaptım zaten başarılı dedi değiştirdi numaralı consoleda eski ve yeni no lar farklıydı ama işte lenovalarda veya eski anakartlı laptoplarda çalışmıyor olabilirConsole açıldığında Spoofer yani 1 tuşuna basıp enterleyince gelecek yere "ASDsadqedgfdgrfgt45" random buna benzer 10, 14 karakterli birşey yaz entere bas.