Çözüldü Hwid'mi serial mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
selam pubg lite'da ''artık bu bilgisayarda pubg lite oynayamayacaksınız'' diye bir hata aldım da, serial mi hwid mi olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? (yorum kasma amaçlı yazmayın tüm yorumları kontrol edip raporluyorum, düşüncelerinizi ona göre belirleyin.) eğer normal sıfırlama ile geçecek birşey mi diye de bi bilgisi olan varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu telefonda daha fazla oynayamazsınız dediğine göre HWID ban ama yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi yeni bir kullanıcı ile şansınızı deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Böyle bir durumda, laptopun internet kartını değiştirip format atmıştık ve giriş yapabilmiştik (başka bir oyun için) , bildiğim kadarıyla MAC adresi üzerinden yapilan bir BAN oluyor bu anlattığın.

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Denetim masasına gir kullanıcılar bölümüne gir ordan user kullanıcıya tıkla Yeni kullanici oluştur hayırlı olsun

Üye
5 HİZMET YILI
Bir donanım yasağı (hwid) aldınız, ancak bunu aşağıdaki şekilde çözebilirsiniz ve bu, klasörde (kök) bulunan pubg lite'dan tüm veriler silindiğinden işletim sisteminizi yeniden yüklemek içindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...