Hypixel giriş konusunda yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Selam gençler, acaba bildiğiniz pre olmadan girmenin bir yolu, yöntemi var mı?

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Premium hesap olmadan girilmesi imkansızdır. İnternette 15 - 20 TL civarlarında premium hesaplar mevcuttur. 15 - 20 TL den ne kaybedebilirsin ki değilmi ama.
Yani herkes ister premium hesapsız girmek. Ama hala daha öyle birşey mümkün değildir.

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Premium hesap olmadan girilmesi imkansızdır. İnternette 15 - 20 TL civarlarında premium hesaplar mevcuttur. 15 - 20 TL den ne kaybedebilirsin ki değilmi ama.
Yani herkes ister premium hesapsız girmek. Ama hala daha öyle birşey mümkün değildir.
Tabii ki mevcut ama güven sıkıntı tabii yakında almayı düşünüyorum ne kadar 180TL olsa da :D kıyacam paraya artık... Teşekkürler.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tabii ki mevcut ama güven sıkıntı tabii yakında almayı düşünüyorum ne kadar 180TL olsa da :D kıyacam paraya artık... Teşekkürler.
Ben eskiden 5 TL ye almıştım :D hala duruyor o premium hesap kenarda :D Arada giriyorum kafa dağıtıp çıkıyorum.

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ben eskiden 5 TL ye almıştım :D hala duruyor o premium hesap kenarda :D Arada giriyorum kafa dağıtıp çıkıyorum.
Eskiden bende almıştım 10 tlye vermemişlerdi yani kısaca kazıklanmıştım parası bişey değilde gerek yok o yüzden :D

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eskiden bende almıştım 10 tlye vermemişlerdi yani kısaca kazıklanmıştım parası bişey değilde gerek yok o yüzden :D
Tabi 5 - 10 TL liğede güvenmemek lazım. Ben nasıl denk getirdim orasını hatırlayamıyorum :D

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Premium olmdan girişi server sağlamaz en başta zaten bir premium hesap bür paket sigara parasına denk kasma kendini bu kadar

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bazı gruplarda veya telegram gruplarında çalıntı hesaplar dagıtılıyor onları kullanabilirisn kardferşim sadece biraz araştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...