Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tartışmaya dahil olursam özür dilerim, ama sadece bu sorunu yaşayıp yaşamadığımı öğrenmek için bir sorum var .....
Kullanması tavsiye edilmese de hesapları yasaklanmış (ve tamam, gönül rahatlığı) oyunculardan biriyim, dün başka bir hesap oluşturdum ..... ama kimseye karşı oynamadım Sadece birkaç özelleştirme yaptım, sorum şu: zoomhack sizin için çalışıyor mu ??? çünkü kare (x) etkinken xerath moduna ayarladım, ancak kamera kalkmıyor, oyunun standart olanında kalıyor
its alwasys depend on bypass how strong is bypass mean that you can bypass anticheat and eveda everytime that you injecting last time memoryhackers did amazing bypass no ban 6 mounth lol)
Tekrarlı görünebilirim, tavsiyem, onu takip etmek isteyenler için şu:
1) rüzgarı test etmek için başka hesap oluşturmayın (şimdilik Riot, 2020 sezonunun sonu, 2021 sezonunun başında tespit edildiğimiz için otomatik yasaklama modunda)
2) genellikle yasaklama dalgası da 2 haftadan fazla sürer, sunumdan birkaç hafta önce birçok oyuncunun temizliğini başlatmak için bir manevra yapmaya başlarlar, sadece senaryo kullananların değil, aynı zamanda flamers, afk oyuncu, genel olarak kötü oyunculara büyük bir temizlik yapmak.
3) Benim tavsiyem, yasaklama durumu biraz stabil hale gelir gelmez 10.24 yamasından sonra beklemeniz ve rüzgar yeni güncelleme için güncellenecektir. Herhangi bir rüzgar güncellemesi istemeyin çünkü şu anda güncelleme olmayacak