Çözüldü I have two questions about Windsharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hello,guys
any one ate ban although turn evade off ?

and what another features that make me sus?

Üye
5 HİZMET YILI
even if u turn off everything ure still gonna get banned. It's not about if youre suspicious or not with league!

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
Skin changer
Post automatically merged:

i think
Post automatically merged:

i think

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tartışmaya dahil olursam özür dilerim, ama sadece bu sorunu yaşayıp yaşamadığımı öğrenmek için bir sorum var .....

Kullanması tavsiye edilmese de hesapları yasaklanmış (ve tamam, gönül rahatlığı) oyunculardan biriyim, dün başka bir hesap oluşturdum ..... ama kimseye karşı oynamadım Sadece birkaç özelleştirme yaptım, sorum şu: zoomhack sizin için çalışıyor mu ??? çünkü kare (x) etkinken xerath moduna ayarladım, ancak kamera kalkmıyor, oyunun standart olanında kalıyor:thonkie:

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
its alwasys depend on bypass how strong is bypass mean that you can bypass anticheat and eveda everytime that you injecting last time memoryhackers did amazing bypass no ban 6 mounth lol)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tekrarlı görünebilirim, tavsiyem, onu takip etmek isteyenler için şu:
1) rüzgarı test etmek için başka hesap oluşturmayın (şimdilik Riot, 2020 sezonunun sonu, 2021 sezonunun başında tespit edildiğimiz için otomatik yasaklama modunda)

2) genellikle yasaklama dalgası da 2 haftadan fazla sürer, sunumdan birkaç hafta önce birçok oyuncunun temizliğini başlatmak için bir manevra yapmaya başlarlar, sadece senaryo kullananların değil, aynı zamanda flamers, afk oyuncu, genel olarak kötü oyunculara büyük bir temizlik yapmak.

3) Benim tavsiyem, yasaklama durumu biraz stabil hale gelir gelmez 10.24 yamasından sonra beklemeniz ve rüzgar yeni güncelleme için güncellenecektir. Herhangi bir rüzgar güncellemesi istemeyin çünkü şu anda güncelleme olmayacak

şimdiye kadar anladığım bu

hiç de iyi forum

Your life had no value before me
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
you need a bypass or waiting for ac off or wait any update from dev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...