İ3 9. Nesil işlemcim var pupg steam oynayamıyorum. Önerisi olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ram ve ekran kartına göre alamazsın işlemciyi anakartına göre alırsın anakart modelin nedir ve sistemin kaç watt bunu söylermisin.
Post automatically merged:

Steam PUBG'nin Çok Saçma Bir Sistemi Var , Henüz Bende Çözmüş Değilim. Amma Velakin Eski Bilgisayarımda Daha Düşük Bir Yapıda Çok Rahat Oynuyordum Bilgin Olsun.
dostum bunun konuyla alakası nedir peki

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ram ve ekran kartına göre alamazsın işlemciyi anakartına göre alırsın anakart modelin nedir ve sistemin kaç watt bunu söylermisin.

dostum bunun konuyla alakası nedir peki
Steam PUBG Zaman Aralıklarıyla Sistemini Güncelliyor Ve Daha Yüksek Bir Sistemle Çalışmayı Kabul Ediyor Ve Kasmalara Başlıyor. Ancak Bundan 4 Yıl Evvel Böyle Bir Sorun Yoktu .
Herşey Ram Cpu,Gpu'ya Bağlı Her Nekadar 9. Nesil İşlemci Olsada Diğer Yardımcı Donanımlar Olmadan Bir Hiç.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Steam PUBG Zaman Aralıklarıyla Sistemini Güncelliyor Ve Daha Yüksek Bir Sistemle Çalışmayı Kabul Ediyor Ve Kasmalara Başlıyor. Ancak Bundan 4 Yıl Evvel Böyle Bir Sorun Yoktu .
harbiden böyle bişey var mı olsa ben oynayamazdım iyi de 1050 ti i3 8100 8gb ram sorunsuz en düşük ayarlarda 70-90 fps alıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
minimum sistem gereksinimlerini bilgisayarın karşılıyor düşük ayarlarda oynayabilmen gerekli yazana göre

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
harbiden böyle bişey var mı olsa ben oynayamazdım iyi de 1050 ti i3 8100 8gb ram sorunsuz en düşük ayarlarda 70-90 fps alıyorum
Donanımlar Birbirlerine Yardımcı Ve Destek Sağlayan Faktörlerdir. Bir Bilgisayar İçin Örneğin Sadece Ekran Kartı Ram'i Taşımaz Örneğim Cpu'da Gpu'yu Taşımaz Ona Bakılırsa Senin Sistemin Şuanlık İyi Birkaç Yıl Sonra Tekrar Görüşürüz.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Donanımlar Birbirlerine Yardımcı Ve Destek Sağlayan Faktörlerdir. Bir Bilgisayar İçin Örneğin Sadece Ekran Kartı Ram'i Taşımaz Örneğim Cpu'da Gpu'yu Taşımaz Ona Bakılırsa Senin Sistemin Şuanlık İyi Birkaç Yıl Sonra Tekrar Görüşürüz.
sistemimin berbat olduğunu biliyorum ve bir yıl sonra sıkıntı çekeceğimi de biliyorum ama ne yapıyım elde olan bu harcama da yapamıyoz idare edecez

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
pubg optimizasyon sorununu hala çözemedi sisteminin düşük ayarlada açması lazım

pubg optimizasyon sorununu hala çözemedi sisteminin düşük ayarlada açması lazım

Üye
5 HİZMET YILI
KArdesim oyunu surekli gorsel olarak guncelliyorlar o yuzdden yuksek fps dropsuz oynmak icin en az 2060 lazim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle format atmanı öneririm sonrasında güncel drivelerı yükle çok rahat oynaman lazım çözünürlüğünü 1080p de tut .

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İ7 al knk oynarsın

Dostum oyunun çalışmasını sağlayan kaynağın çoğunu ekran kartı sağlıyor. Tabii ki işlemcinin de ekran kartını besleyebilmesi gerekiyor fakat arkadaşın bir ekran kartı alması fps artışı açısından daha yararlı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I have a ryzen 3 1200 and gtx 1060 and i get 90-100 fps at ultra try closing programs u dont need

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...