İ5 11400f neden bu kadar fiyat farkı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herkese iyi forumlar arkadaşlar ben i5 11400f almayı düşünüyorum ama Hepsiburada bakarken 3.800 tl vatanda işte 5.800 TL bandında bir fiyat var neden bu kadar ucuz acaba Hepsiburadaki kullanılmış mı satıyorlar yoksa yenilenmiş bir işlemcimi

Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bunlara bu parayı verceğine sıvı soğutucun varas 5600x çak geç 2 3 sene yetinirsin sakın düşme böyle bi hataya

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İntel sistem oyunlarda perisanliktir ryzen 5 5500 al gec ne yapcan inteli cizim ofis falanmi kullaniyorsun
Bu arada fiyatina gelirsek hepsiburada fan alabilirisn hatta akakce yada cimri ye gir en uygununa bak nerdeyse ordan al fiyat farklarina takilma en kotu 14 gun icinde iade yaparsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
intel oyun için degil ryzen tavsiye ederim intel dandik oldu için ucuz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu fiyat farkı acenteye veya distribütöre aittir ancak resmi fiyatı öğrenmek istiyorsanız resmi web sitesine gidin ve ülkenin para birimindeki fiyata bakın ve bu bazda satın alın. bunu yapıyorum

ThugLife
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fiyat farkının olması bir tanesi pazar alanı gibi düşün aynı ürünü bir çok kişi satabilir diğeri ise güvenilir yeri mekanı olan altında eleman çalışan bir firma bu adamların ödemeleri giderleri var ona görede fiyat farkı olması gayet normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...