İşlemciyi de yenilemek isterim ama 10 senelik bir işlemci yerine 8 senelik bir işlemci alırım en fazla. Kullanılan soket LGA1155 sonuçta, imkanlar sınırlı. Öbür türlü de sistemi komple yenilemeye kadar gider yani.. O yüzden %20 darboğaz ne kadar sorun olur veya sorun olur mu bunu bilmek istiyorum.Darboğaz yapabilir işlemciniyide güncelleyebiliyorsanız güncelleyin rx 560 gayey yeterli olucaktir
Hiç darboğaza mağruz kalmaması için rx 560 veya 1050 tercih edebilirsinizİşlemciyi de yenilemek isterim ama 10 senelik bir işlemci yerine 8 senelik bir işlemci alırım en fazla. Kullanılan soket LGA1155 sonuçta, imkanlar sınırlı. Öbür türlü de sistemi komple yenilemeye kadar gider yani.. O yüzden %20 darboğaz ne kadar sorun olur veya sorun olur mu bunu bilmek istiyorum.
Hararet yapacağı kesin. Eski bilgisayarım bundan daha kötüydü ancak istediğim her oyunu açıp zorluyordum cihazı en sonunda ekran kartı patladı ve yeni bilgisayarıma kavuştum
Ekran kartı beslenemeyen güç kaynağı ve islemciden dolsyı zorlanma yaşamayabilir fakat güç kaynağı ve işlemcioğru orantılı olmadığında ekran kartı yanabilir bu faktörün içine ddr kanalı kötü olan anakartta dahil olurHararet diye bir şey yok bu aradaaksine ekran kartı yanmaz işlemci kötü ekran kartı iyiyse İşlemci besleyemez bile, kart zorlanmaz yani.
Hararet diye bir şey yok bu aradaaksine ekran kartı yanmaz işlemci kötü ekran kartı iyiyse İşlemci besleyemez bile, kart zorlanmaz yani.
Hararet yapacağı kesin. Eski bilgisayarım bundan daha kötüydü ancak istediğim her oyunu açıp zorluyordum cihazı en sonunda ekran kartı patladı ve yeni bilgisayarıma kavuştum
Ekran kartı beslenemeyen güç kaynağı ve islemciden dolsyı zorlanma yaşamayabilir fakat güç kaynağı ve işlemcioğru orantılı olmadığında ekran kartı yanabilir bu faktörün içine ddr kanalı kötü olan anakartta dahil olur
4-5 defa çok ekran kartı yaktım, ki diger donanımlardan cok ekran kartına para dökmüşümdür
Ekran kartün yük altında bile 55 dereceyi geçmemeli
Kesinlikle, çünkü sen üstüne gidip zorladıkça çipe yük biniyor. yük bindikçede bozulmaya kadar gider.Darboğaz böyle bir şeye sebep olur mu ya kartın aşırı ısınmasından yanmıştır belki veya güç kaynağınızdan dolayı falan yani böyle bir şeye sebep olur dersen şimdi vazgeçeyim
Kartın öngörülen sıcaklığı 60 derece kart 70 derece üzerinde deli gibi fan ile çalısıyorsa tehlike demektir daha 60 derecede ekran kartımin yandığını biliyorum o yüzden tek fanlı ekran kartlarından uzak durunDarboğaz böyle bir şeye sebep olur mu ya kartın aşırı ısınmasından yanmıştır belki veya güç kaynağınızdan dolayı falan yani böyle bir şeye sebep olur dersen şimdi vazgeçeyim
Çoğu kart boşta bile 45-50 derecede çalışıyor ve 80 derecenin altı normal kabul ediliyor diye biliyorum bu mümkün mü cidden
tercihim değil var olan işlemcim bu ve yakın zamanda upgrade yapamamişlemci tercihin çok kötü 3.nesil işlemci kesinlikle alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?