i5-9300H

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pc emde i5 9. nesil olduğu için yorum yapıyor olabilirmiyim acaba bilmeden sallıyotsun oyunalrdan drop yiyorum ztn o yüzden adama yorum yaptım milletle beni karıştıma kardşeim boşa yorum yapmıyoruz bildiğimzi varki yapıyoruz
Post automatically merged:

ve ben ekran kartı hakkında birşey söylemedim işlemci hakkında konuştum
Ben ne diyorum sana drop yer diyorsun daha önceden i5-9300H kullanıyordum işlemci olarak ve Gtx 1660 da bile sorun çıkarmayan bir işlemciye bilgisizce kötü diyen sizsiniz drop derken neyi kastetiğinizi açmazsanız ben tabiki İşlemci-ekran kartı darboğazı ile ilişkilendiririm. Şimdi gelmişken açarmısınız bahsetiğiniz drop olayını?
------
ve ben ekran kartı hakkında birşey söylemedim işlemci hakkında konuştum derken okuma-anlama konusunda sıkıntılı olduğunuzu anlaya biliyorum.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
i7 işlemciler pahalı kaçıcaktır fakat i5in yeni nesillerinden alsan 0.6 ghz daha fazla hız alırsın ve overclock ile bunu 0.7-8 lere çıkartırsın i7 performansı alırsın ramlerini hddiyi de yazsan daha etkili çalışma yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yeni nesil oyunlar için yeterli değil bence üstelik laptop işlemcisi düşük ayarda oynamakdan zevk almayacağını düşünüyorum İ7 İşlemciyi alman daha iyi olurdu senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...