╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Evet, ben de bunu kullandım. Çoğu işi kendi hallediyor bayağı bir işime yaradı.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsunu kullanacağım uygunmudur sizce ?
Evet, ben de bunu kullandım. Çoğu işi kendi hallediyor bayağı bir işime yaradı.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsunu kullanacağım uygunmudur sizce ?
virustotalde viruslu gözküyor sıkıntı cıkmaz degilmiEvet, ben de bunu kullandım. Çoğu işi kendi hallediyor bayağı bir işime yaradı.
anakart her sistemde vardır8Gb Ram Ve İ5 5. Nesil İşlemci ile Leauge of Legendste 30 fps alıyorum normalmidir ana kartım yok laptop kullanıyorum
darboğaz falanmı var? yoksa o kadar düşük nasıl alasınrtx 2070 48 fps alıyorum sc ile
Bende bundan bahsettim 9 yıllık sistemim ile aynı fpsi alıyorumHocam imkansız gibi birşey ya benim 14 yıllık pc bile 40-50 fps arası sen düşün yani birkaç ayarlama yaparsan belki biraz grafikleri kısarsan kendine gelebilir oyun
Bizimki zamanın iyisiydi de öyle alıyordum knk seninkide benimkine yakındır. Arkadaşta ya grafikler yüksekte ya da bi sıkıntı var anlamış değilimBende bundan bahsettim 9 yıllık sistemim ile aynı fpsi alıyorum
Intelde APU diye bir tanimli sey yok. APU AMD'ye ait. Intel GT var, CPU dahili ekran birimi.apo sistem kullanıyorum sanırsam
elimden geldiği kadar ayarlama yaptım hem formatlıda suan.
ıntel ırıstm 6100 graphics kullanıyormusum
Hocam sadece neslin sonunda F ibari olan CPU'larda grafık birimi yoktur. Ben i5 7400 kullaniyorum o sahip. Bunun nesille alaksi yok. 7400F olsaydi dediginiz olurdu.i5 5. nesil işlemcilerde APU özelliği yok diye biliyorum. "dxdiag" aracını çalıştırıp oradaki bilgileri iletir misin?
Sisteminde sorun olmali ben RX 570 ile Script acik 90FPS aliyorum gayet.rtx 2070 48 fps alıyorum sc ile