- Yasaklandı
-
Bende bunu düşünüyorum lakin İ7 7700k uyumlu mu satın aldıktan sonra eğer uyumlu değil ise iade edemem oda elimde patlar bu arada İ7 7700k gayet üst düzey bir işlemci 1080 ti İ7 7700k klasiğini görmezden gelemezsiniz,Soket yapısı 1151 pin ve intel işlemci uyumlu anakart alman gerekiyor chipset olarak b450 işini görücektir meselea örnke :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunun gibi başka kartlarda bulabilirsin daha ucuza bir sürü sitede bulunuyor. işlemcin çok üst düzey değil o yüzden gidip z370 x570 anakarta vereceğin para gereksiz olur asus msi gigabyte dışındaki markalardan bilmeden alışveriş yapma daha sonra pişman olursun eğer bilgin yoksa iyi forumlar
Satan bir yer bulamadım yoksa alabilirimMSI B250M önerebilirim dostum
Link var mı acabaasus maximus IX formülü veya msi arsenal Oyun tomahawk boost seçebilirsiniz
Soket yapısı tamam doğru lakin söylediğiniz ana kart i7 desteklemiyor 8,.9. Nesil destekliyorSoket yapısı 1151 pin ve intel işlemci uyumlu anakart alman gerekiyor chipset olarak b450 işini görücektir meselea örnke :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunun gibi başka kartlarda bulabilirsin daha ucuza bir sürü sitede bulunuyor. işlemcin çok üst düzey değil o yüzden gidip z370 x570 anakarta vereceğin para gereksiz olur asus msi gigabyte dışındaki markalardan bilmeden alışveriş yapma daha sonra pişman olursun eğer bilgin yoksa iyi forumlar
i7 7700k nın performansına bir şey demedim ama artık abileri olduğu için 10. nesil i7 , i9 arasında kıyaslama yapınca çok orta seviyede kalmakta artık 1080 diye bir kartta kalmadı kıysalamayı rtx2080 veya 3000 serisi üzerinden yapmanızı öneririm i7 7700k benim gözümde orta segment bir işlemcidir ülkedeki fiyatları bu kadar absürt olmasa sende dediğime katılırdın 2 sene önce elimde i7 6700k vardı güzel işlemciydi dönemine göre iyiydi ama artık 10. nesil var hatta intel 11.nesile hazırlanıyor dönemden kaynaklı artık orta segmente düüyor kendileri herkesin kendi görüşü tabi işlemcinin anakartla uyumsuz olması için pin sayısı ve soketinin farklı olması gerkeiyor eğer lga 1151 uyumlu naakrt alırsanız sorun olmayacaktır iyi forumlar tekrardanBende bunu düşünüyorum lakin İ7 7700k uyumlu mu satın aldıktan sonra eğer uyumlu değil ise iade edemem oda elimde patlar bu arada İ7 7700k gayet üst düzey bir işlemci 1080 ti İ7 7700k klasiğini görmezden gelemezsiniz,
Post automatically merged:
Satan bir yer bulamadım yoksa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?