İ7 7700k uyumlu anakart lazım fikirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Soket yapısı 1151 pin ve intel işlemci uyumlu anakart alman gerekiyor chipset olarak b450 işini görücektir meselea örnke :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunun gibi başka kartlarda bulabilirsin daha ucuza bir sürü sitede bulunuyor. işlemcin çok üst düzey değil o yüzden gidip z370 x570 anakarta vereceğin para gereksiz olur asus msi gigabyte dışındaki markalardan bilmeden alışveriş yapma daha sonra pişman olursun eğer bilgin yoksa iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Soket yapısı 1151 pin ve intel işlemci uyumlu anakart alman gerekiyor chipset olarak b450 işini görücektir meselea örnke :
bunun gibi başka kartlarda bulabilirsin daha ucuza bir sürü sitede bulunuyor. işlemcin çok üst düzey değil o yüzden gidip z370 x570 anakarta vereceğin para gereksiz olur asus msi gigabyte dışındaki markalardan bilmeden alışveriş yapma daha sonra pişman olursun eğer bilgin yoksa iyi forumlar
Bende bunu düşünüyorum lakin İ7 7700k uyumlu mu satın aldıktan sonra eğer uyumlu değil ise iade edemem oda elimde patlar bu arada İ7 7700k gayet üst düzey bir işlemci 1080 ti İ7 7700k klasiğini görmezden gelemezsiniz,
Post automatically merged:

MSI B250M önerebilirim dostum​

Satan bir yer bulamadım yoksa alabilirim

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
asus maximus IX formülü veya msi arsenal Oyun tomahawk boost seçebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizlerden ricam şu öneriliniz benim için çok önemli bütce de provlrm yok İ7 7700k uyumlu olması önemli çoğu kişi yazdığı anakart uyumlu değil Z370 360 VS tamam ama stok bulamadım yada b250m pc başında olan varsa stok bulursa link atarsa brwya sevinirim

asus maximus IX formülü veya msi arsenal Oyun tomahawk boost seçebilirsiniz
Link var mı acaba

Soket yapısı tamam doğru lakin söylediğiniz ana kart i7 desteklemiyor 8,.9. Nesil destekliyor

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bende bunu düşünüyorum lakin İ7 7700k uyumlu mu satın aldıktan sonra eğer uyumlu değil ise iade edemem oda elimde patlar bu arada İ7 7700k gayet üst düzey bir işlemci 1080 ti İ7 7700k klasiğini görmezden gelemezsiniz,

Satan bir yer bulamadım yoksa alabilirim
i7 7700k nın performansına bir şey demedim ama artık abileri olduğu için 10. nesil i7 , i9 arasında kıyaslama yapınca çok orta seviyede kalmakta artık 1080 diye bir kartta kalmadı kıysalamayı rtx2080 veya 3000 serisi üzerinden yapmanızı öneririm i7 7700k benim gözümde orta segment bir işlemcidir ülkedeki fiyatları bu kadar absürt olmasa sende dediğime katılırdın 2 sene önce elimde i7 6700k vardı güzel işlemciydi dönemine göre iyiydi ama artık 10. nesil var hatta intel 11.nesile hazırlanıyor dönemden kaynaklı artık orta segmente düüyor kendileri herkesin kendi görüşü tabi işlemcinin anakartla uyumsuz olması için pin sayısı ve soketinin farklı olması gerkeiyor eğer lga 1151 uyumlu naakrt alırsanız sorun olmayacaktır iyi forumlar tekrardan

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI

önerim bundan yana

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İ7 7700kya z370 almanı tavsiye ederim o işlemciye bu anakart yakışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...