Çözüldü iCloud Hesabımda eski numaram kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
İcloud hesabımda eskı numaram kaldı içinde fotoraflar kişiler vs. vardı fakat iTunes girişi isteiği için telefon numarası istiyor başka bi giriş yönetmi varmıdır telefon şuan elimde değil çünkü:thonkie::thonkie:

Ben Robot Değilim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Support apple adresinden sıkıntını bildir direkt çözüyorlar.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynı olay abimde de olmuştu herşeyi gitti en iyisi apple desteğine ulaş

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Apple güvenliği önemseyen bir firma bu konu hakkında kolayca yardımcı olamazlar anladığım kadarıyla hesabında iki adımlı doğrulama sistemi aktif.Bu sistemi geçebilmek için 2 adet yolun var ya iphone telefonuna gelen kodu gireceksin yada sistemde kayıtlı numarana göndereceksin kısacası her iki yöntemide kullanamıyorsan senin elinden gelen bir durum yok

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Apple güvenliği önemseyen bir firma bu konu hakkında kolayca yardımcı olamazlar anladığım kadarıyla hesabında iki adımlı doğrulama sistemi aktif.Bu sistemi geçebilmek için 2 adet yolun var ya iphone telefonuna gelen kodu gireceksin yada sistemde kayıtlı numarana göndereceksin kısacası her iki yöntemide kullanamıyorsan senin elinden gelen bir durum yok
Güvenliği önemsiyorlar olabilirler ama içinde çalışan bazı yetkililer çok uyanık bir ücret karşılığında icloud vs kaldırabiliyor kendimde denedim ve cidden dedikleri gibi yapabiliyorlar

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güvenliği önemsiyorlar olabilirler ama içinde çalışan bazı yetkililer çok uyanık bir ücret karşılığında icloud vs kaldırabiliyor kendimde denedim ve cidden dedikleri gibi yapabiliyorlar
Buna benzer bir durum başıma geldi dostum ve apple desteği aradım yardımcı olacaklarını söylediler daha sonrasında telefonuma bir doğrulama kodu yolladılar ve kodu istediler sistemlerini bilemeyiz.
Daha sonrasında telefonum çalındı ve iCloud hesabıma erişim sağlayamıyordum apple aradım durumu izah ettim ve yardımcı olamadıklarını söylediler yani iki adımlı doğrulama sitemini dahi kaldıramadıklarını belirttiler bunun üzerine bende telefonu kilitlemelerini rica ettim ve yaptılar eğer kesin bir çözüm almak istiyorsan Apple Merkezine gitmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...