İcloud kırma İpad 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selamlar öncelikle,

Yaklaşık 6 yıl önce 2014'ün başları gibi ipad almıştım tabii o zamanlar yeni çıkmıştı ilk ipad idi sanırsam her neyse sadede geleyim ben bu ipadin şifresini unuttum yaklaşık 1 2 ay kullanmadım unutmuşum şifreyi sonra bir haltlar edip icloud ekranına gelmiştim.

O ekranda wifi v.s herşeyi yapınca hesabınız etkin değil hatası alıyordum sonra apple sitesinde bunu çözmeye çalıştım fakat icloud hesabımın e postasını unutmuşum.

Ardından bir müddet kullanmadım sonra yine denedim olmadı olmadı en sonun kutusuna koyup apple store'a gittik ve bizden ipadin faturasını istediler kutunun içine baktık ama faturayı bulamadık ardından yardım edemiyeceklerini söylediler bizde metroya gittik

Metroda fişi tekrar çıkartabilirmiyiz diye uğraştık ama olmadı galiba sonrasında eve döndük elimiz boş.

Şimdi ben bu icloud hesabının e postasını v.s hatırlamıyorum bir tel no bağlamıştım ama tel no ise değişti o yüzden oda gitti.

Aradan yaklaşık 1,5 yıl geçti ve yarın yeniden apple store'a gideceğim.Arkadaşım bana IMEI ile apple store'un açabileceğini söyledi ama emin değilim.Yanımda kanıt olarak orjinal şarj aleti kutusu kullanım kılavuzu v.s var aynı zamanda apple storedaki şifreyi hatırlıyorum hani şu uygulama indirirken izin istiyordu ya onuda hatırlıyorum bunları kanıt olarak sunmaya çalışacağım.

Neyse arkadaşlar sizce apple bu ipadi açarmı ve eğerki açmazsa sizin bildiğiniz bir yöntem varmı icloud açmak için? böyle emoji gibi saçmalıklar olmasın bu arada :)

İpad :A-1416

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bunların bu konular da iletişim numarası vardı .. bende tabletlerini kullandım adamlar işini halledene kadar ne kadar sürer ise sürsün senin ile ilgileniyorlardı yani bu firma yardım konusun da ilk sıralar da umarım çözerler

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Apple destek ekibi bu konuda sana yardımcı olur kardeşim sıkıntı yapmaz sadece ilk başlarda senden güvenlik için bir kaç soru - cevap alabilirler atlatırsan eğer halledilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bunların bu konular da iletişim numarası vardı .. bende tabletlerini kullandım adamlar işini halledene kadar ne kadar sürer ise sürsün senin ile ilgileniyorlardı yani bu firma yardım konusun da ilk sıralar da umarım çözerler
Teşekkür ederim, Siz telefon ilemi yoksa desteğe gidip yüz yüzemi konuştunuz?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen aradım adamlar yanlış olmasın ama 30 dakıka dan fazla ilgilendi hesap açamda sıkıntı olmuştu

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim indiriyorsun drfone ios android tool kırıyorsun :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben deztek ekibine zamaninda yazdim ama cevap veren olmadi

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
cevap veriyorlar kanka sen destek ekibine mesaj at

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Knk iCloud kiramazsin boşuna uğraşma Apple ile iletişime geç

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
apple destekle iletişime geç onlar yardımcı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...